Gençlerin ablası emeklinin bacısı Ünlüce 

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir belediye başkan adayı avukat Ayşe Ünlüce, merakla beklenen projelerini görkemli bir lansmanla açıkladı.

11 Mart 2024 08:51
A
a
Sütiş Eskişehir
CHP’nin Eskişehir Büyükşehir belediye başkan adayı avukat Ayşe Ünlüce, merakla beklenen projelerini görkemli bir lansmanla açıkladı.
Son söyleyeceğimi hemen söyleyeyim projelerin tamamı ayakları yere basan, yapılabilir,  25 yıllık yerel iktidarın avantajlarını gösteren hizmet odaklı çalışmalar bütünü. Ünlüce, gençlerden emeklilere toplumun tüm kesimini kucaklayan eksiksiz bir proje çalışması gerçekleştirmiş. Sahnedeki performansı bir yana Ünlüce, avukat olmasının da avantajıyla hiç teklemeden takır takır Eskişehirlere neler yapacağını anlattı. 
Kanal İstanbul gibi çılgın projesi olmasa da sadece en düşük emekli maaşıyla geçinenleri sosyal yardımlar kapsamına alma projesi ile üreticileri alım garantili desteklerle çalışma hayatına özendirme girişimleri son derece önemli.
Kentsel dönüşümden kuşak yollara, gençlerin istihdamından kıdemli vatandaşların sosyal yaşamına dokunan kampüse ve halk lokantasına kadar CHP’li belediyelerin önemsediği ihtiyaçlar unutulmamış. 
Emeklileri önceleyen uygun fiyatlı sosyal konut, gençleri odağa alan Gençlik Merkezi, Öğrenci Konukevi, Öğrenci Lokantası, Sosyal Kütüphane, şehre yayılan ücretsiz internet gibi projeler Ünlüce’yi rakiplerinde bir adım öne taşıyor.
Ünlüce, aslında 25 yıllık çağdaş, modern bir kent haline gelen, yılda bir milyon 200 bin turisti ağırlayan, sosyal ve kültürel varlıklarıyla ülkede nam salan bir şehri adeta baştan yaratan anlayışın sürmesi demek. 
Emeklinin bacısı, gençlerin ablası unvanı bu lansmanda tescillenirken…
Hayal değil yapılabiliri anlatan, gönülleri kazanan Büyükşehir adayı avukat Ünlüce, artık kazanmaya daha yakın. 
Buradan görünen o.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi