Bir yeni ay daha!

23 Aralık saat 13:16’da gerçekleşecek olan Oğlak yeni ayı hayatımızın hangi alanlarına ne kadar süre ile etki edecek gelin bu hafta bunu konuşalım.

23 Aralık 2022 09:02
A
a
Sütiş Eskişehir
23 Aralık saat 13:16’da gerçekleşecek olan Oğlak yeni ayı hayatımızın hangi alanlarına ne kadar süre ile etki edecek gelin bu hafta bunu konuşalım.
Yeni yıla çok az kala umutların tazelendiği, yeni hedeflerin koyulduğu  ve  belki de tazelenme enerjisine heyecan duyulan bir süreçten geçiyoruz. Tam da bu noktada oğlak burcunda gerçekleşen yeni ay hedeflerimizi destekleyen bir enerji getirebilir. Oğlak burcu disiplin, sorumluluk, hedef koyma gibi konularla ilişkilidir ve aynı zamanda temsil ettiği ev üzerinden bakmamız gerekirse de sosyal statü, maddi konular ve kariyer hayatımızla ilgili konuları ele almamıza sağlayabilir. Doğum haritanızda Oğlak burcunun yer aldığı konuma bir de yukarıda saydığım konular üzerinden bakarsanız, hangi alanlarda bu etkileri yaşayabileceğinizi anlayabilirsiniz.
Genel olarak hangi burçta etkisi nasıl olabilir birlikte bakalım, okurken yükselen burçlarınızı baz almanız çok daha iyi olacaktır.

KOÇ: 10. Evinizden etki alan yeni ay daha çok sosyal statünüz ve kariyer hayatınızla ilgili alacağınız sorumluluk ve aksiyonları temsil edebilir. Kendinize bilhassa bu alanlarda yeni hedefler belirleyebilir, yeni iş kurabilir, mesleğiniz ile ilgili konularda öne çıkabilirsiniz.
BOĞA: 9. Evinizden etki alan yeni ay hayata karşı daha umutlu olabileceğiniz bir dönemi temsil edebilir. Akademik hayatınızla ilgili yeni hedefler koyabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu noktada yurtdışı konuları da söz konusu olabileceği için gezi, eğitim, iş süreçlerinizde gündeminiz uzaklarda da olabilir.
İKiZLER: 8. Evinizden etki alan yeni ay daha tutumlu olmanız gereken ya da hesaplamalar yapacağınız bir dönemi temsil edebilir. Krediler, miras, yapılandırmalar, vergi ödemeleri ön planda olabilir. Kaynaklar üzerinde sorumluluk alacağınız ya da düzene gireceğiniz bir süreçten bahsetmek mümkün.
YENGEÇ: 7. Evinizden etki alan yeni ay ilişkiler alanınızda düzenlemeleri temsil edebilir. Evliliğinizde alacağınız sorumlulukları, evlilik süreçlerini ya da ortaklıkları işaret ederken bu noktadaki hedefler ve sorumluluklar ön planda olacaktır. Bu ortak sorumlulukları da anlatabilir.
ASLAN: 6. Evinizden etki alan yeni ay günlük hayatınız ve çalışma çevrenizle ilgili konuları temsil edebilir. İş hayatınızda düzenlemeler söz konusu olabilir, görev ve sorumluluk dağılımları değişebilir. Günlük yaşamınızda yeni hedefler oluşturabilirsiniz, spora başlamak sağlıklı yaşamak gibi alışkanlıklarda değişiklikler gerçekleşebilir.
BAŞAK: 5. Evinizde etki alan yeni ay hobilerinizi, yeteneklerinizi işe dönüştürebileceğiniz fırsatları size sunabilir. Aynı zamanda aşk hayatınızda da hareketli bir dönemi işaret edebilir, ilişkisi olmayanlar için yenir aşk olanlar içinse daha eğlenceli ve aktiviteli bir süreç yaşanabilir. Çocuklarla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir.
TERAZİ: 4. Evinizde etki alan yeni ay aile, yuva konuları üzerinden size yeni sorumluluklar getirebileceği gibi, evlenmek, ev almak, yuva kurmak gibi bir takım değişiklikleri de gündem yapabilir. Ebeveynlerimizin sorumluluğunu da alabileceğimiz bir dönemi de temsil edebilir.
AKREP: 3. Evinizde etki alan yeni ay yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşleriniz alanından gelebilecek gelişmeleri temsil edebileceği gibi araba almak, kısa seyahatler, yeni eğitimler gibi hedef ve sorumlulukları da anlatabilir. Sözleşmeler ve ticari girişimler söz konusu olabilir, yakın çevre etkilerini gözlemlemek gerekebilir.
YAY: 2. Evinizde etki alan yeni ay öz değerleriniz ve kaynaklarınızla ilgili alanı işaret ediyor. Yatırım yapabilir, yeni bir işe girebilir ya da kazançlarınızla ilgili düzenlemeler yapıp sorumluluklar alabilirsiniz. Bu aynı zamanda kendinize verdiğiniz değerle ilgili de bir takım gelişmeler yaşatabilir, dışarıya karşı sınırlar çizebilir ve kurallar koyabilirsiniz.
OĞLAK:1. Evinizde etki alan yeni ay tamamen kendinizle ilgili yapabileceğiniz her türlü revizeyi temsil ediyor diyebiliriz. İmaj değişimi, kendinizle ilgilenme, hedeflerinizi gerçekleştirme cesareti gibi çok geniş skalada etkilerden bahsetmek mümkün. Dışa yansıyan ve içten sizi besleyen her alanda kendiniz için sorumluluk alabileceğiniz bir dönem.
KOVA: 12. Evinizde etki alan yeni ay daha izole olmak isteyeceğiniz bir dönemi gösterebilir. Kendinizle kalmak, meditasyon yapmak ya da kısa bir tatil ve uzaklaşmak söz konusu olabilir. Bu yalnız kalma hakkınız yeni bir proje ya da girişim doğurabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.
BALIK: 11. Evinizde etki alan yeni ay sosyalleşebileceğiniz bir dönemi temsil ediyor. Grup çalışmalarına katılabileceğiniz, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabileceğiniz, arkadaş çevrenizle yapabileceğiniz etkinlikler ve bu alanlarda yapacağınız düzenlemeleri görebiliriz. Daha çok dış çevrenin etkin olacağı bu alanda hayallerinize ulaşmanız söz konusu olabilir.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi