Gençlere tavsiyeler: Eskişehirlilerden önemli öğütler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gençlere tavsiyeler: Eskişehirlilerden önemli öğütler...
A
a

Eskişehir'in tecrübeli vatandaşları, gençlere hayatlarında rehberlik edebilecek önemli tavsiyelerde bulundular. Bu tavsiyeler, aileden eğitime, cesaretten özgüvene kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Sütiş Eskişehir
Tecrübe bu hayatta edindiğimiz en kıymetli şeylerden birisi. Yaş aldıkça edindiğimiz ve bizlere rehber olan deneyimlerimiz genç kuşaklara da bir ışık olabilir. Bu nedenle Eskişehir’de yaşam tecrübesi olan vatandaşlardan gençlere bir tavsiye istedik. İşte o cevaplar…

AİLE EN DEĞERLİ ŞEYDİR



İRFAN TAKTAK: Gençlere tavsiyem saygıyı unutmasınlar. Bir gün kendileri de yaşlanacak, yaşlıları unutmasınlar. Aile bağlarına önem versinler, aile en değerli şeydir. Eğitimlerine ve kariyerlerine özen göstersinler.

DÜŞÜNMEYİ ÖĞRENSİNLER



ALİ CENGİZ: Çalışsınlar. Düşünmeyi öğrensinler, doğru kararlar alabilmeyi öğrensinler. Ben öğretmenim bir öğretmen olarak eğitimi unutmasınlar. Sadece kendi eğitimleri değil, tüm öğrencilere destek olmaya çalışsınlar.

HATA YAPMAKTAN KORKMASINLAR



MUSTAFA ERGİN: Gençlere tek tavsiyem Atatürk’ü unutmasınlar. Hata yapmaktan korkmasınlar. Hata yapa yapa doğruyu öğrenecekler. Hatasız insan olmaz, hatalarından ders çıkarsınlar.

KENDİNİZE GÜVENİN



SEBAHATTİN AYDOĞAN: Emek olmadan yemek olmuyor, çalışmayı bırakmasın. Hayallerinin peşinden koşsunlar. Kendilerine güvensinler, her şeyi başarabilirler bunu unutmasınlar.

UMUTLARINI YİTİRMESİNLER


ÖZDEN KALEMCİ: Öncelikle umutlarını yitirmesinler. Çalışmaktan vazgeçmesinler. Mutlu olacakları işleri yapsınlar. Mutluluk para getirir. Onlar bizim geleceğimiz. Zamanın kıymetini bilsinler ve kendilerini sevsinler.
 
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi