Eskişehirspor'un bu seçenekten başka şansı yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un bu seçenekten başka şansı yok!
A
a

Eskişehirspor, son zamanlarda içinden çıkılmaz bir dönemeçte bulunuyor. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden takım, şampiyonluk umutlarını yitirerek üçüncü sıraya geriledi. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan hayal kırıklığı, taraftarları ve camiayı derinden sarsarken, kulüp yönetimi de acil önlemler almaya başladı.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk umutlarını yitiren Eskişehirspor haftalar sonra ilk kez üçüncü sıraya düştü. Lig ikincilerine Play-Off oynatma şansı iddiaları konuşulurken, takımı buna odaklamak gerekiyor. 

Büyük fırsat kaçtı

Siyah Kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş maçtan 1-1 berabere ayrılarak büyük yıkım yaşamıştı. Alaplı’nın Polatlı’yı deplasmanda yenmesinin ardından şampiyonluk iddiasını eline alma fırsatı yakalayan Es Es altın tepside sunulan bu fırsatı Ereğli beraberliyle değerlendiremedi. 

Eskişehirspor'da karabulutlar oluştu

Takımda yaşanan büyük yıkım sonrası Eskişehirspor yönetimi de kongre kararı aldı. 8 Nisan Pazartesi günü ise Teknik Direktör Önder Karaveli ayrıldı. Kulüpte bir anda karabulutların oluşması herkesi karamsarlığa itmiş durumda. Ancak bir an önce toparlanıp kalan 4 haftada 4’te yaparak ligi en azından ikinci sırada bitirmemiz gerekiyor. 

Polatlı mesaisi başladı

Karadeniz Ereğli ile 1-1 berabere kalınan  sona eren maç sonrası Es Es’te ayrılık yaşanmıştı. Bu sezon İbrahim Baş ve Levent Kartop’tan sonra takımın 3’üncü teknik adamı olan Önder Karaveli ile e yollar ayrılmıştı. Bu ayrılık sonrası macera aramayan yönetim doğru bir hamle yaparak U19 takımının başarılı antrenörü Yiğit Cumalı’yı takımın başına getirdi. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 23’üncü haftasında 21 Nisan Pazar günü sahasında Polatlı Belediyespor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. Antrenmanda takımın başında Yiğit Cumalı olacak. Yardımcıların da altyapı antrenörleri olması bekleniyor. Cumalı bu sezon İbrahim Baş’ın ayrılığı sonrası yaşanan birkaç günlük boşlukta Es Es’i çalıştırmıştı.

Alaplı’yı daha da hırslandırdılar

Eskişehirspor’un şampiyonluk yarışındaki rakipleri Polatlı Belediyespor ile Alaplı Belediyespor geçtiğimiz hafta karşı karşıya geldi. Olaylı maçta kazanan ekip Alaplı Belediyespor oldu. Alaplı ekibi maç için Ankara’ya giderken, Polatlı ilçesinde bulunan hiç bir otel Sarı-mavili takımı otellerine almadı. Basın Sözcüsü Yasin Ören maçtan önce en güzel cevabı sahada vereceğiz açıklamasını yaptı. Maçta ise Alaplı taraftarı maçı tribünden izleyemedi ve kale arkalarından takip etmek zorunda kaldı. Alaplı ekibi yaşanan bu olaylara oldukça hırslandı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. 

 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mahmut 13 Nisan 2024 18:41

Kusura bakmasın eskisehirspor camiası ama bazı gerçekleri de kabul etmezlerse bu ligden çıkamazlar burasi bal ligi siz onder karaveli gibi süper lig görmüş hocayı gönderin? Yetmedi levent kartop ? İbrahim baş? Yahu siz alt lig değil bölgesel amatör ligde olduğunuzu hala daha anlayamamissiniz böyle giderse süper amatöre kadar düşersiniz bence ayaklarınız yere basmaz ise daha çok uzersiniz taraftarinizi

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi