Eskişehirspor ikinciliği kapıp TFF'den haber bekleyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ikinciliği kapıp TFF'den haber bekleyecek!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk şansını kaybetmesine rağmen son iki maçında galibiyet peşinde. Yarın Çilimli Belediyespor'u konuk edecek olan Es Es, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesinin uzağında kalan Eskişehirspor ligin 25’inci haftasında yarın sahasında Çilimli Belediyespor’u ağırlayacak. Es Es, iç sahadaki son maçını kazanıp taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. 

Şampiyonluk gitti

Bölgesel Amatör Lig’de matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali kalmayan Eskişehirspor ligde artık son iki maçına çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 26 haftalık lig maratonunun 25’inci haftasında yarın Çilimli Belediyespor’u ağırlayacak. Siyah Kırmızılı ekip saat 15.00’te Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi kazanıp taraftarına 3 puanla veda etmek istiyor. 

Hedef ikincilik

Eskişehirspor’un her ne kadar şampiyonluk ihtimali kalmasa da lig ikinciliği için kalan 2 maçını kazanmaya çalışacak. Ligi ikinci bitiren ekiplerin Play-Off oynayacağı günden güne konuşulurken Siyah Kırmızılı ekip bu hedefin peşinden koşacak. Ligde 4’üncü sırada yer alan Es Es, Çilimi’yi mağlup ederek, Ankara TKİ ve Alaplı Belediyesi’nin puan kaybını bekleyecek. 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi