Eskişehirspor'da son dakika dramı: Onu da kaptırdık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da son dakika dramı: Onu da kaptırdık!
A
a

Eskişehirspor, son haftalarda lig ikinciliği için büyük bir mücadele veriyordu. Dün Çilimli Belediyespor'u 4-1 mağlup etmeyi başaran Es Es, son hafta Ankara TKİ deplasmanına gitmeden önce Alaplı'nın Ankara TKİ ile berabere kalmasını umut ediyordu. Fakat o da olmadı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk ihtimali kalmayan ve lig ikinciliği için mücadele eden Eskişehirspor sahasında Çilimli Belediyespor’u ağırladı. Es Es rakibini 4-1’lik skorla mağlup etse de, Alaplı’nın Ankara TKİ beraberliği ile lig ikinciliği şansını da kaybetmiş oldu. 

Eskişehirspor maça oldukça istekli başladı. 2’nci dakikada Hayrettin’in sol çizgiden gönderdiği topu Kadir Canbaz arka direkte tamamladı ancak top az farkla dışarı çıktı. Es Es 30’uncu dakikada golü buldu. Yapılan pres hatayı getirdi. Kerem Eryılmaz ceza sahası dışında topla buluştu. Kerem düzgün bir vuruşla Es Es’i 1-0 öne geçirdi.

Sergen sahnede

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Eskişehirspor, ikinci yarıya adeta golle başladı. Dakika 47’de ön alanda yapılan preste topu Erdin Üzer kaptı. Erdin, bekletmeden Sergen’i gördü. Sergen cezasına girer girmez düzgün bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. Dakika 51’de Çilimli golü buldu. Kaan Erdoğan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Turgut’u geçen Kaan topu kaleye yolladı. Ferit’in müdahalesi yeterli olmadı ve fark 1’e düştü. 

Fark açıldı

59’da Kadir’in şutunu kaleci Ramazan çeldi. Havalanan topu Ercan Kuruçay röveşata ile tamamlamaya çalıştı. Ercan’ın şutunda top çizgiyi geçse de, hakem Yunus Emre Kobalas, Mustafa’nın topu çizgiden çıkardığını belirtti. Devam eden pozisyonda Hayrettin sol kanattan ortayı açtı. Ercan’ın kafayla kaleye yolladığı topu İbrahim Halil çıkarmak isterken topu kendi ağlarına yolladı. 3-1. 

Ercan skoru belirledi

69’uncu dakikada Çilimli Belediyespor’un kalecisi Ramazan ceza sahası dışında topa elle dokununca kırmızı kart gördü. 88’nci dakikada Sergen Şakirler’in ortasını kafayla tamamlayan Ercan Kuruçay skoru belirledi. Es Es maçı 4-1 kazanarak 3’üncü sıraya yükseldi. 

İkincilik hedefi de olmadı

Şampiyonluk umutlarını tüketen Es Es, artık gözünü ikinci sıraya çevirmişti. Siyah-Kırmızılı takım dün Çilimli’yi 4-1 yendi. İkinci sıradaki Alaplı’nın evinde Ankara TKİ’ye kaybetmesini bekleyen Es Es umduğunu bulamadı. O maç 1-1 sona erince Alaplı puanını 52’ye yükseltti. Eskişehirspor ile aynı puanda olan Karadeniz ekibi averajla ikinci sırada. Alaplı son hafta Demirspor ile Eskişehir’de oynayacak. Es Es ise Ankara TKİ deplasmanına çıkacak. Es Es’in 2’nci olması için TKİ’yi yenmesi, Demirspor’un ise Alaplı’yı devirmesi gerekiyor…

Taraftar hakkını helal etsin

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Sergen Şakirler maç sonu ES TV’ye açıklamada bulundu. Sergen, “Galip geldik ama buruk bir galibiyet. Bu sezon hedeflerimize ulaşamadık. Kazandığımız için mutlu olamıyorum. Taraftarımızın protestoları vardı. Taraftara hak veriyorum. Biz Eskişehirspor’uz, şampiyon olmamız gerekiyordu. İnşallah Eskişehirspor şampiyon olur. Hak ettiği başarıları yakalar. Eskişehirspor taraftarı hakkını helal etsin. Benden yana hakkım helal olsun” dedi. 

Gençler şans buldu

Eskişehirspor Teknik Direktör Yiğit Cumalı, Çilimli Belediyespor ile oynanan maçta genç futbolcular şans tanıdı. Maç kadrosuna aldığı Uğur Can Semizoğlu’nun yanı sıra U-19 Takımı’nda forma giyen Berke Çelik, Hasan Şen ve Alihan Çatalkılıç, Çilimli maçında ikinci yarıda forma şansı buldu. 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi