Eskişehir Türkiye 2'ncisi oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Türkiye 2'ncisi oldu
A
a

Okuların web sitelerini etkin kullanımında Eskişehir Türkiye 2’ncisi oldu.

Sütiş Eskişehir
Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okul ve kurumlar tarafından Okul Web Sitesi Yönetim Paneli kullanılmaktadır. Özellikle güvenlik ile ilgili yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler nedeniyle okul web sayfalarının bakanlık sunucularında barındırılması zorunlu kılınmıştır. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okulların kurumsallaşması adına ortak tasarım çalışması yapılmıştır. Sistemde, Türkiye çapında 53.931 kurumun web sitesi bulunmaktadır.

Bakanlığımız tarafından okul web sitelerinin etkin kullanım oranlarına yönelik çalışma yapılmış ve Eskişehir, okul ve kurum web sitelerinin etkin kullanımında Türkiye 2’ncisi olarak eğitime gösterilen ilgiyi bir kez daha kanıtlamıştır.

Eskişehir okul web sitelerinde ikinci oldu

Sıralamada, İstanbul 1’nci, Eskişehir 2’nci, Ankara 3’ncü, Karabük 4’ncü, Çanakkale 5’nci sırada yer almıştır.

İlimiz okullarından Şehit Hasan Önal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi web sitesi, 53.931 kurumun yer aldığı sıralamada ilk 100’e girerek 65’nci olmuştur.

İlimiz okul ve kurumlarının web sitelerinin etkin olarak kullanılmasının ve web sitelerinin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından yoğun bir şekilde takip edilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen, okul web sitelerinin içeriklerinin bütün öğrenci, öğretmen ve velilere hitap edecek şekilde hem zengin hem de her türlü zararlı bilgi ve verilere karşı kontrollü olması için gerekli takipleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Eskişehir okul web sitelerinde ikinci oldu
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi