Eskişehir'in her yerinde aranıyor: 2 kişiyi yaraladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in her yerinde aranıyor: 2 kişiyi yaraladı!
A
a

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde Derman Caddesi'nde 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Tepebaşı, Fatih Mahallesi Derman Caddesi'nde 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı, kazaya karışan sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, 06 BUC 313 plakalı ticari araç sürücüsü, Derman Caddesi'nde aşırı hızla seyir halindeyken İsmail Ölmez idaresindeki 16 NJ 665 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 16 NJ 665 plakalı otomobil park halindeki 26 AET 116 plakalı araca da çarparak durabildi. Kazada 16 NJ 665 plakalı otomobilin sürücüsü İsmail Ölmez ve yolcu olarak bulunan Mustafa Özer yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazadan sonra alkollü olduğu iddia edilen 06 BUC 313 plakalı ticari aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tarafından yapılan aramada, 06 BUC 313 plakalı aracın Kumlubel Mahallesi Edipler Sokak'ta park edilmiş halde ve anahtarı üzerinde terk edilmiş olarak bulundu. Araç çekiciyle otoparka çekilirken polis ekipleri kazadan firar eden sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi