Eskişehir çocuk dostu kent!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir çocuk dostu kent!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Çocuk Şenliği, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleştirildi. Şenlikte ES TV mikrofonlarına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, şenliği düzenledikleri için mutlu olduğunu belirterek, “Eskişehir gerçekten çocuk dostu bir kent” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 9. Çocuk Şenliği Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katıldığı şenlik, gün boyu oyunlar, yarışmalar, gösteriler, konserler, atölyeler başta olmak üzere eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar kendileri için düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlenirken anne ve babalar da güzel bir gün geçirdi. Şenliğin kapanışında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin ‘sürpriz’ olarak açıkladığı Şubadap Çocuk müzik grubu sahne aldı. Çocuklar sevdiklere şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Bugün Sazova Çocuk Şenliği’ndeyiz. Ne kadar kalabalık olduğunu görüyorsunuz. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in başlattığı bu çocuk şenliğinin bu sene 9’uncusunu kutluyoruz. Eskişehir gerçekten çocuk dostu bir kent” dedi. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise, “Başta ben olmak üzere, bütün anne ve babaların bugünkü mutluluğunun bir parçası da bana düşüyor. Bu kadar gnüzel anne ve babalar ve onlardan daha güzel çocukları. Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği. Yalnızca 23 Nisan’da değil, 23 Nisan’ı kendilerine hediye eden Atatürk’ün gördüğü bu manzara karşısında, ruhu muhakkak buralarda dolaşıyordur, çok mutlu olur. Bu vesileyle Atatürk’ü rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Şehitlerimizi hayırla yad ediyorum. Geleceğin Türkiye’si burası. Bu park geleceğin Türkiye’si parkı oldu. Ne mutlu anne ve babalara, ne mutlu çocukları” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : M. Anıl Aksoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi