Bim Süt Fiyatları 2024 - 1 Litre Büyük ve 200 ml Küçük Bim Dost Süt Ne Kadar ve Kaç TL

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bim Süt Fiyatları 2024 - 1 Litre Büyük ve 200 ml Küçük Bim Dost Süt Ne Kadar ve Kaç TL
A
a

BİM süt fiyatları ne kadar oldu sorusu süt fiyatlarının çok sık zamlandığı şu günlerde en çok merak edilen konulardan biri oldu. Farklı marketlerdeki artan süt fiyatları gün boyunca pek çok şekilde süt almaya ihtiyaç duyanları sıkıntıya sokarken Bim süt fiyatları ise süt ihtiyacını karşılamak adına güzel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte süt satın almak isteyenleri yakından ilg

Sütiş Eskişehir
Süt en temel besinlerden biridir. Özellikle çocuklu aileler süt fiyatlarından çok şikayetçi olmaya başladılar. Artan maliyetler nedeniyle süt fiyatlarına zam gelse de Bim Süt fiyatları bu zamdan en az etkilenen marka gibi duruyor. Bim Süt fiyatlarının günce halini merak edenler yazımınızın devamını okuyabilirler.

Bim marketin her salı ve cuma günü değştirdiği aktüel ürünlerinde en kampanyalı hali ile Bim süt fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Bim süt fiyatları ile ilgili belirtilen bu fiyatlar günlük olarak değişkenlik gösterebilir. En güncel süt fiyatlarını öğrenmek için Bim marketleri ziyaret edebilir ya da web sitesine bakabilirsiniz. 

Bim Süt Fiyatları

Bim süt fiyatları diğer marka sütlere göre yüzde elli daha uygundur. Bim marketlerde satılan Dost marka sütün fiyatı litresi ve yağ miktarına göre değişir. Buna göre Bim süt fiyatlarını bu şekilde inceleyebilirsiniz.;

Dost Doğal Süt %3.1 Yağlı 1 LT 24 TL
Dost Doğal Süt %1.5 Yağlı 1 LT 22,50 TL 
Dost Doğal Süt %0.1 Yağlı 1 LT 18,75 TL 
Sek Süt %3 Yağlı 1 LT 32,50 TL 
Dost Laktozsoz Süt 1 LT  20,75 TL 
Dost Doğal Süt 200 ML 5.5 TL

Bim Dost Süt 1 Litre Ne Kadar?

Süt fiyatları markaya, yağlılık oranına, litresine ve laktozsuz oluşuna göre değişmektedir. Bim Dost Süt 1 LT fiyatı ve kalitesiyle diğer sütlerden ayrılıyor. Bim marketlerinin kendi üretimi olan BİM Dost Süt pek çok ailenin süt ihtiyacını  uygun fiyata karşılamasını sağlıyor. Bim marketlerde satışa sunulan Dost Süt %1.5 yağlı süt 1 Lt. 22,50 TL iken yine Bim marketlerde satışa sunulan Dost  Süt %3.01 yağlı süt 1 Lt. 24 TL'den satışa sunuluyor.

Bim 82 Ekran TV Fiyatları
Bim Adora Dondurma Fiyatları

Bim Bebek Bezi Fiyatları
Bim Çay Fiyatları
Bim Su Fiyatları



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi