U19 Elit B Ligi'nde Eskişehirspor, Giresunspor’u mağlup etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç U19 Elit B Ligi'nde Eskişehirspor, Giresunspor’u mağlup etti
A
a

Eskişehirspor U19 Takımı, U19 Elit B Ligi’nde başarılı performansını sürdürerek Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. Cumartesi günü Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada, Tusan Ubuz’un attığı iki golle galibiyet elde eden Genç Şimşekler, puanını 22’ye çıkararak zirvedeki yerini korudu.

Sütiş Eskişehir
U19 Elit B Ligi’nde başarılı sonuçlar almaya devam eden Eskişehirspor U19 Takımı, cumartesi günü Giresunspor’u ağırladı. Karşılaşmada kendine yakışır oynayan Genç Şimşekler, rakibini Tusan Ubuz’un attığı 2 gol ile 2-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

İlk devre fırsat vermedik

U19 Elit B Ligi’nin 9. haftasında Es Es, Giresunspor’u Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde ağırladı. İlk devrede üstün bir performans sergileyen Genç Şimşekler, Tusan Ubuz ile 1-0 öne geçti. Perdenin erken açılması Es Es’in moralini yükseltirken, Şimşekler ikinci gol için de fırsatlar yakaladı. Konuk takım ise duran toplarla etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı. İlk devre Eskişehirspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Tusan fişi çekti 

Maçın 2. yarısında ise Giresun ekibi oyuna ortak olmak için bastırdı. Fakat iyi savunma yapan Eskişehirspor, kalesini gole kapatmayı başardı. Dakikalar 75’i gösterdiğinde Tusan Ubuz, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak farkı 2’ye çıkardı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Şimşekler maçı 2-0 kazanıp, puanını 22 yaptı ve zirvedeki yerini korudu. Teknik Direktör Yiğit Cumalı, sergiledikleri performanstan dolayı oyuncularını tebrik etti.
 
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi