Trendyol 1. Lig - 7. Hafta Maçları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Trendyol 1. Lig - 7. Hafta Maçları
A
a

Trendyol 1. Lig'de 7. hafta heyecanı başladı. 27 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek maçlar, takımların ligdeki pozisyonlarını belirlemek açısından büyük önem taşıyor. Taraftarlar, takımlarını desteklemek üzere stadyumları dolduracak ve mücadelelerin sonucunu merakla bekleyecek. Bu hafta, 1461 Trabzon FK ve Erzurumspor FK arasındaki maç ile başlayacak olan mücadeleler, futbol severlere yine unutulmaz anlar yaşatacak.

Sütiş Eskişehir

Trendyol 1. Lig'de 7. hafta heyecanı, 27 Eylül - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlıyor. Haftanın açılış maçı, 27 Eylül Cuma günü saat 20:00'de Iğdır Şehir Stadı'nda 1461 Trabzon FK ile Erzurumspor FK arasında gerçekleşecek.

28 Eylül Cumartesi günü ise üç karşılaşma var. Teksüt Bandırma Spor, MKE Ankaragücü ile mücadele ederken, Boluspor Manisa Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Gençlerbirliği ise Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.

29 Eylül Pazar günü ise Sakarayspor A.Ş., Central Hospital Ümraniyespor'u konuk ederken, Yeni Malatyaspor Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Adanaspor A.Ş. ise Ahlatcı Çorum FK’yı ağırlayacak.

Haftanın son maçı, 30 Eylül Pazartesi günü Fatih Karagümrük A.Ş. ile Uğur Okulları İstanbulspor arasında oynanacak. Takımların galibiyet mücadelesi vereceği bu hafta, taraftarlar için oldukça heyecanlı geçecek.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi