Tepebaşı Belediyesi’nden sağlıklı yaşam için kurs fırsatları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi’nden sağlıklı yaşam için kurs fırsatları
A
a

Tepebaşı Belediyesi, sağlık ve spor odaklı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kent sakinleri için önemli bir fırsat sunan belediye, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri ve Su Sporları Merkezi'nde yetişkin serbest yüzme saati ile kadınlara özel su jimnastiği kursları düzenleyecek.

Sütiş Eskişehir

Tepebaşı Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı yaşam fırsatları sunmaya devam ediyor. Uluslararası Leed Sertifikalı Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri ve Su Sporları Merkezi, yeni dönemde yetişkinler için serbest yüzme saatleri ve kadınlara özel su jimnastiği kursları düzenleyecek.

Kurs kayıtları 14 Ekim'de başlayacak ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek. 18 yaş ve üzeri katılımcıların başvurabileceği kurslar için online kayıt işlemleri, “tesis.tepebasi.bel.tr” adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Eğitim dönemi ise 22 Ekim Salı günü başlayacak.

Ertuğrulgazi Mahallesi Alpar Sokak No:53 adresinde bulunan tesisle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 (222) 310 39 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir. Tepebaşı Belediyesi, bu kurslarla birlikte sağlıklı bir yaşamı desteklemeyi hedefliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi