Tepebaşı Belediyesi'nden çocuklara özel hayvan sevgisi etkinliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi'nden çocuklara özel hayvan sevgisi etkinliği
A
a

Tepebaşı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde çocuklara doğayı tanıtmayı ve hayvan sevgisini aşılamayı amaçlayan özel bir etkinlik düzenliyor.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde çocukları doğayla buluşturarak hayvan sevgisini aşılamayı hedefliyor. Bursa Yolunda yer alan Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte çocuklar hem eğlenecek hem de hayvanlar hakkında bilgi edinecekler.

Doğa ile iç içe öğrenme fırsatı

Etkinlikte çocuklar, doğa yürüyüşleri yapacak, çeşitli atölye çalışmalarıyla yaratıcılıklarını geliştirecek ve uzmanlardan hayvanlar hakkında bilgi alacaklar. Tokat baskısı ve bambu örücülüğü atölyeleriyle hem eğlenecek hem de doğa dostu malzemelerle üretmenin keyfini çıkaracaklar.

Hayvan sevgisi aşılanıyor

Tepebaşı Belediyesi, bu etkinlikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı ve hayvan hakları konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Uzmanlar tarafından verilecek eğitimlerle çocuklar, hayvanların yaşamları ve ihtiyaçları hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklar.

Çocuklara özel hediyeler

Etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verilecek. Bu sayede çocuklar hem eğlenceli bir gün geçirecek hem de unutulmaz anılar biriktirecekler.

Katılım Koşulları ve Detaylar

Etkinlik, tüm çocuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Katılmak isteyenlerin 4 Ekim günü saat 09:30'da Espark AVM yanı Atila Özer Karikatürlü Ev önünde hazır bulunmaları gerekiyor. Buradan ücretsiz servislerle Doğal Yaşam Merkezi'ne ulaşım sağlanacak.


 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi