Tepebaşı Belediyesi'nden çocuklara özel eğitim desteği: Yeni dönem başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi'nden çocuklara özel eğitim desteği: Yeni dönem başlıyor
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi tarafından oluşturulan ve 6 farklı noktada bulunan erken çocukluk eğitim merkezleri, 2024-2025 eğitim öğretim dönemine 237 öğrenci ile “merhaba” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin erken çocukluk eğitim merkezlerinde yeni eğitim dönemi heyecanı yaşanıyor. 2024-2025 öğretim yılına, Tepebaşı'nın çeşitli bölgelerinde yer alan 6 merkezin kapıları, toplamda 237 çocuk için açılacak.

İsmail Hakkı Tonguç, Aşağı Söğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi, Sabiha Gökçen, Hüsniye-Recep Uçkan ve Canan Şükran Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, çocukların gelişim alanlarını destekleyen modern eğitim yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, çocukların geleceğe sağlam adımlarla hazırlanması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, eğitim merkezlerinin Eskişehirli çocuklar tarafından ilgiyle karşılandığını ifade etti. Başarıyla tamamlanan kayıt sürecinin ardından, merkezler yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamladı ve çocukları heyecanla bekliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi