Sakarya'da şemsiyeleri hazırlayın: İşte 5 günlük hava durumu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sakarya'da şemsiyeleri hazırlayın: İşte 5 günlük hava durumu...
A
a

Sakarya'da önümüzdeki günlerde hava durumu değişkenlik gösterecek. Özellikle hafta ortası ve sonunda gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Sakarya’da önümüzdeki beş gün boyunca hava koşulları değişkenlik gösterecek. Bugün, şehirde hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 29°C civarında seyredecek. Yarın, 16 Eylül Pazartesi günü hava durumu yine parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 28°C’ye düşecek.

18 Eylül Çarşamba günü, Sakarya’da kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sıcaklık bu gün 28°C olarak ölçülecek. 19 Eylül Perşembe günü ise gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek ve sıcaklık 31°C’ye yükselecek. Haftanın son günü, 20 Eylül Cuma günü de gök gürültülü sağanak yağışların sürmesi bekleniyor, sıcaklık ise 30°C civarında olacak.

Bu dönemde hava koşulları sıklıkla değişebilir, bu nedenle dışarıda zaman geçireceklerin ve açık hava etkinlikleri planlayanların hava durumu raporlarını dikkatle takip etmeleri önerilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi