Sakarya'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sakarya'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
A
a

Sakarya'da önümüzdeki günlerde hava durumu değişkenlik gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, sıcaklık ve yağış durumları dikkat çekiyor. Bugünden itibaren, sisli hava koşullarıyla birlikte sıcaklık 33°C civarında seyredecek. Ancak hafta ilerledikçe, gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklıklardaki düşüş bekleniyor. 5 günlük hava durumu tahminine göre, Sakarya'da hem yaz sıcakları hem de sonbahar etkileri bir arada yaşanacak

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Sakarya'nın hava durumu önümüzdeki günlerde önemli değişiklikler gösterecek. Bugün için hava durumu sisli ve sıcaklık 33°C olarak ölçülüyor. Yarın, parçalı bulutlu bir hava beklenirken sıcaklık 31°C olacak.

30 Eylül 2024 Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; sıcaklığın 24°C'ye düşmesi öngörülüyor. 1 Ekim 2024 Salı günü ise hafif yağmurlu ve aralıklı güneşli bir hava hâkim olacak; sıcaklık 20°C civarında seyredecek.

2 Ekim 2024 Çarşamba günü kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, sıcaklığın 23°C olması tahmin ediliyor. Bu hafta Sakarya'da hava koşullarının değişkenlik göstereceğini unutmadan, günlük planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi