Nesine 3. Ligdeki Eskişehir temsilcimiz galibiyet istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nesine 3. Ligdeki Eskişehir temsilcimiz galibiyet istiyor!
A
a

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 4. hafta maçları için geri sayım devam ederken, Anadolu Üniversitesi, pazar günü deplasmanda oynayacağı Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sezonun ilk haftasında elde ettiği galibiyetin ardından yaşadığı zorlu süreçle birlikte, takım, bu maçta moral bulmayı ve puan durumunu iyileştirmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 4. hafta maçları için geri sayım sürerken Anadolu Üniversitesi, pazar günü deplasmanda oynayacağı Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 

3 puanımız var

Anadolu Üniversitesi, mücadele ettiği Nesine 3. Lig 1. Grup’ta geride kalan 3 haftada 1 galibiyet ve 2 yenilgi almıştı. Ekibimiz ilk haftada Kuşadasıspor’u 1-0 mağlup ederek sezona güzel bir başlangıç yapsa da diğer iki haftada umulmadık yenilgiler aldı. İlk olarak deplasmanda Kahramanmaraşspor’a 1-0 yenilen Mavi Beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu ise evinde ağırladığı Silifke Belediyespor’a 4-0 mağlup olarak sahasında hezimet yaşadı. 

Parola galibiyet

Anadolu Üniversitesi, 4. hafta maçı olan Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına Salı günü başlamıştı. Haftanın ilk çalışması öncesi talebelerini toplayan Antrenör Caner Karuk onlara uzun bir konuşma yapmış ve kalesinde 4 gol görmeyi kendisine yediremediğini ifade etmişti. Üniversite ekibi o günden beri sıkı bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenmanda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlerden kaçmadı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi