Nesine 3. Lig’de Eskişehir temsilcisi kötü durumda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nesine 3. Lig’de Eskişehir temsilcisi kötü durumda!
A
a

Anadolu Üniversitesi, art arda aldığı 4 mağlubiyetle ateş hattına düşerek zor bir dönemden geçiyor. Ligin 6. haftasında yarın Kırşehir Spor Kulübü ile karşılaşacak olan mavi-beyazlı ekip, bu maçı kazanarak kötü gidişata dur demeyi hedefliyor

Sütiş Eskişehir
Nesine 3. Lig’de art arda 4’üncü mağlubiyetini alarak ateş hattına gerileyen Anadolu Üniversitesi ligin 6’ncı haftasında yarın Kırşehir’in konuğu olacak. Mavi Beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor. 

Rakip Kırşehir SK

Nesine 3. Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi ligin 6’ncı haftasında Kırşehir Spor Kulübü’nün konuğu olacak. Ligde sırasıyla Kahramanmaraş, Silifke Belediyespor, Belediyespor Kütahyaspor ve Bursaspor’a mağlup olan temsilcimiz hem galibiyete hem de puana hasret kaldı. 

Planlar galibiyet üzerine

Anadolu Üniversitesi ligde yarın oynayacağı Kırşehir Spor Kulübü maçını kazanarak artık sevinmek istiyor. Ligde kendisi gibi formsuz bir görüntü çizen Kırşehir karşısında 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak olan temsilcimizde Teknik Direktör İlhan Var tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Maç saat 15.00’te başlayacak ve  Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi