Yemeği Gökçek yemiş hesabı Yavaş ödesin

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Eskişehir’e gelen CHP lideri Özgür Özel, kendisini karşılayan partililer ve halkın coşkusu karşısında duyduğu mutluluğu il binası önündeki konuşmasında dile getirdi.

1 Ağustos 2024 09:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Bir dizi ziyaret ve toplantı için Eskişehir’e gelen CHP lideri Özgür Özel, kendisini karşılayan partililer ve halkın coşkusu karşısında duyduğu mutluluğu il binası önündeki konuşmasında dile getirdi.

Son 8 yılı Başkan Ayşe Ünlüce ile olmak üzere 25 yılda hayata geçirdiği kalıcı eserlerle adeta Eskişehir’in makus talihini yenen Yılmaz Büyükerşen’den övgü dolu sözlerle bahseden Genel Başkan Özel, başkanlar Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ın katkılarını öve öve bitiremedi.

Özgür Özel, Eskişehir’den yana ne kadar şanslı olduğunu vurgu cümlelerle dile getirirken, konuyu dönüp dolaştırmadan AK Parti’nin milletin iradesine saygı göstermek yerine seçilmiş belediye başkanlarını çalıştırmamak için verdiği çabaya getirdi.

Genel Başkan Özel, SGK ve vergi dahil borçlarını ödememeyi alışkanlık haline getiren AK Parti’li yerel yönetimler CHP’ye geçince SGK prim borçları üzerinden belediyelerin hizmet üretmesinin engellenmeye çalışıldığını ifade etti ve Eskişehir örneğini vererek ekledi:
“Kötülükle siyaset olmaz. Millet nasıl askeri darbenin karşısında durduysa millet bunun da karşısında durur. Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi Aşevinin hesabına el koydunuz, millet yüzde 52 ile yine bizi seçerek gereken cevabı verdi. Belediyeler CHP’ye geçince ‘hadi borcunu öde’. Yemeği Melih Gökçek yemiş, hesabı Mansur Yavaş ödesin diyorlar.

Milletin iradesine saygı gösterecekleri yerde, mali yönden belediye başkanlarının elini kolunu bağlayacaklar… ‘Hizmet etmiyorlar’ diyecekler. Bunun üzerinden kendilerine oy toplayacaklar. Hesapları bu. Bunu bu millet görmez mi?”
Özel işte o anlamlı çağrıyı Eskişehir’den verdi:

“Bu mali darbe girişimini şikayet ediyorum, boyun eğmeyeceğiz, bu kötülük karşısında hizmet etmeye devam edeceğiz. Gün olur milletimize çağrı yaparız, en büyük yükü el birliğiyle kaldırırız.”
Hasılı…

CHP lideri en düşük maaşlı emeklilere verilen 2 bin 500 liralık zammı eleştirince belediyelerin SGK prim borçlarını gündeme getirip sanki bu borçlar yüzünden devletin emeklilere verecek parası olmadığı algısını yaratma çabasındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine baltayı taşa vurdu.

Yine danışmanlarının yanlış yönlendirmesiyle “gündem değiştireyim” derken boşa düştü. Çünkü artık millet bu algı operasyonlarını yemiyor.

Para biriktirip seçimlere hazırlanayım, gündemi bu sürede CHP’nin üzerine yıkayım biraz zaman kazanayım hesabı tutmuyor.

Neden mi?

Açlık sınırı 12 bin 500 değil, 17 bin değil 20 bin lirayı aştı.

Bilmem anlatabildim mi?
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi