İktidar kurnazlık peşinde

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, ES TV ekranlarında yayınlanan “Soruyoruz” programının konuğu oldu.

25 Temmuz 2024 09:58
A
a
Sütiş Eskişehir
Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, ES TV ekranlarında yayınlanan “Soruyoruz” programının konuğu oldu. Bingöl – doğal olarak – hem CHP’li belediyelere hem de hükümete eleştiriler getirdi. 

Özellikle sokak köpekleri konusunda iktidarın samimiyetsiz davrandığını kaydeden Bingöl, “Bu konuda hem yerel yönetimler hem de merkezi hükümet daha fazla sorumluluk üstlenmeli. Merkezi hükümet, nüfusun belediyelerin yüzde 60-70’ine hizmet veren CHP’li belediyelere bu sorumluluğu atmak istiyor gibi bir durum var. Bu doğru bir yaklaşım değil” ifadelerinde bulundu.

Yani Bingöl’e göre hükümet, “Sokak köpeği konusunu gündemde tutalım, bütün sorumluluğu belediyelere yıkalım, beş kuruş kaynak ayırmayalım” diye düşünüyor. Böylece belediyeler sokak köpeklerini kısırlaştırmaya kalksa bütçesi yetmeyecek, başka işler yapamayacak. AK Partililer de “Görüyorsunuz bu CeHaPe’li belediyeler hiç çalışmıyor” diyecekler.

Yok belediyeler sokak köpeklerini kısırlaştırmazsa, bu kez de olası bir can kaybında fatura yine CHP’ye kesilmiş olacak.

Gayet kurnazca bir plan…

Keşke AK Partililer bu zekalarını memleketin sorunlarını düzeltmeye harcasalardı. Yıllardır kurnazlık ve ayak oyunlarıyla iktidarda kalmayı başardılar. Ama ülkenin sorunları da dağlar gibi büyüdü…

Tepebaşı’ndan nokta atışı 

Tepebaşı Belediyesi ‘Narçiçeği Meyve Veriyor’ Projesi’nin protokol ve kapanış toplantısında 28 üretici kadına 4 bin 100 böğürtlen fidesi dağıtıldı.

Hatırlanacağı üzere Tepebaşı Belediyesi daha önce de Bozdağ’da çilek fidesi dağıtmıştı. Bölge ikliminin çilek yetiştirmeye çok elverişli olduğunu ifade eden uzmanlar, şu anda Bozdağ’da 250 bin çilek fidesi olduğunu söylüyor.

Yani Tepebaşı Belediyesi nokta atışı yapmış. Şimdi aynı isabetliliği böğürtlen fidesi dağıtarak da yapacaklarına eminiz. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve mesai arkadaşlarını tarıma sürekli destek verdikleri için tebrik ederiz.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi