Eskişehirspor başarabilir

Ulaş Entok yönetimi kolları sıvayarak, Eskişehirspor’u 3’üncü lige çıkartmak için çalışmaya başladı.

13 Ağustos 2024 09:18
A
a
Sütiş Eskişehir
Ulaş Entok yönetimi kolları sıvayarak, Eskişehirspor’u 3’üncü lige çıkartmak için çalışmaya başladı. Duyduğumuz kadarıyla Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyeleri, kulübe bazı desteklerde bulunuyormuş. Kendilerine taraftar olarak teşekkür ederiz. Ancak oda başkanlarından ve diğer belediyelerden ya hiç destek gelmediği yada göstermelik yardımlar yapıldığını duyuyoruz.
Bu arada AK Parti Milletvekili Ayşen Gürcan’ın da Eskişehir yöneticilerine “Projeyi getirin, destek benden” dediği kulağımıza geldi. Milletvekillerimizden duymak istediğimiz de böyle açıklamalar.
Eskişehirspor sadeve Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bile 3’üncü lige çıkabilir. Ancak kentin küçük bir kısmının destek verip, kalanların destek vermemesi düşünülemez.
Eskişehirspor bu kentin en büyük reklam değeri. Şimdi bakın milli sporcumuz Yusuf Dikeç, gümüş madalya almasına karşın karizması sayesinde bütün dünyaya tanıtımımızı yaptı. İşte spor böyle bir şey. Harcadığınız paranın bin katı reklam olarak size geri geliyor.
Eskişehir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve diğer ekonomik kuruluşların meseleye bu açıdan bakması lazım. Çünkü Eskişehirspor’un yapacağı reklamı, milyarlar harcasanız yapamazsınız.

Yalaz’a önemli görev

CHP İl Başkanı Avukat Talat Yalaz, CHP Genel Merkezi’nde kurulan tüzük komisyonunda görev alacak. Tüzükleri, bir partinin anayasası gibi değerlendirmek lazım. Dolayısıyla CHP açısından tüzük değiştirmek çok önemli. Yeni tüzüğün partiye neler getireceğini bilmiyoruz. Ancak oluşturulacak yeni tüzüğün, önce komisyondan geçeceği düşünülürse, Talat Yalaz’ın da CHP’nin geleceğine şekil verenler arasında olacağını görüyoruz.
Bu göreve seçilmesinde Yalaz’ın avukat olmasının kuşkusuz rolü olmuştur. Ancak CHP’de nice avukatlar var. Bir başkasının değil de Talat Yalaz’ın komisyon üyesi olması, Genel Merkez düzeyinde dikkat çeken bir isim olduğunu gösterir.
 “Örgütümüzün haklı taleplerinin orada net olarak sözcülüğünü yapacağım” diyan Yalaz’a başarılar dileriz.

AK Parti’den görkemli kutlama 

AK Partililer, partilerinin 23’üncü kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Orman Fidanlığında düzenlenen pikniğin tek kötü yanı, havaların aşırı sıcak olmasıydı. Onun dışında görkemli ve hemen hemen kusursuz bir organizasyon yapıldı. Emeği geçenleri tebrik ederiz.
Etkinliğe İl ve İlçe yöneticilerinin ekseriyeti katıldı. Üç milletvekilinin yanı sıra belediye başkanları da pikniğe iştirak etti.
Ayrıca Genel Başkan Yardımcıları Hasan Basri Yalçın ile Hamza Dağ da programa katıldılar.
AK Parti 23 yıllık siyasi hayatının 1 yılını muhalefette 22 yılını ise iktidarda geçirdi. Türkiye’de iyi giden işlerin altında AK Parti’nin imzası vardır. Kötü giden her şeyin de sorumlusu yine AK Parti’dir. 23’üncü yaşların kutlar, nice yıllar dileriz.

 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
Aksu 13 Ağustos 2024 13:15

EsEs kulubünde menfaatçiler olduğu müddetçe hiçbir yere varılamaz.Üzüldüğümüz taraftarın kafasının öne eğdirilmesidir.Sebep olanlar bellidir.Sadece kılıfı iyi uydurulmuş. Hırsıların yanına kar kalmış. Kimse dokunamıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi