AK Parti İl Başkanı Albayrak’ın seçimi!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları Ümit Sezer ve Engin Aydın ile yolları ayırdıktan sonra kendi ekibini oluşturma adına önemli bir icraata daha imza attı.

18 Temmuz 2024 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları Ümit Sezer ve Engin Aydın ile yolları ayırdıktan sonra kendi ekibini oluşturma adına önemli bir icraata daha imza attı.
İl Yürütme Kurulunda revizyon yaptı.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali…
Sezer ve Aydın’ın, uyumlu çalışma imkanı bulamadıkları iddiasıyla parti genel merkezine şikayet ettikleri Albayrak, değim yerindeyse iki ilçe başkanının ipini çekti.
Millet Bahçesi’nde yapılan bayramlaşma törenine katılmayarak tavırlarını ortaya koyan ilçe başkanlarının restini gören Albayrak, Odunpazarı ve Tepebaşı’nda birlikte çalışmak istediği kişileri bu koltuklara getiremese de milletvekillerinin istediği kişiler de olmadı.
Temayül yapıldı ama sandığın açılıp açılmadığı ise muamma.
AK Parti’de işler farklı işlediğinden genel merkez orta yolu Tepebaşı’na Muhammed Ali Kaya, Odunpazarı’na da Engin Vural’ı atayarak orta yolu bulmaya çalıştı.
Bir hafta geçmeden AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak Yürütme Kurulu’nda revizyona gitti.
Albayrak,  Seçim İşleri Başkanı Metin Tunaboy, Tanıtım ve Medya Başkanı Musa Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkanı Engin Vural, Ekonomi İşler Başkanı Murat Erdemli, AR-GE Başkanı Merve Yılmaz ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Erbil Sarı’yı yürütme kurulu listesinden çıkardı.
Bu kişilerin yerine yürütme kuruluna aldığı avukat Halide Akay’ı Seçim İşleri Başkanı, Turgay Yıldırım’ı Dış İlişkiler Başkanı, Metin Bilgesoy’u Sosyal Politikalar Başkanı, Mümin Esenoğlu’nu Yerel Yönetimler Başkanı, İlker Tunç’u Mali ve İdari İşler Başkanı, Seydi Ünal’ı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı olarak görevlendirdi.
Albayrak yeni ekibiyle farkını ortaya koymaya çalışacak.
Sanayici kimliği bulunan, Eskişehir Sanayi Odası yönetiminde yer alan Albayrak, sevilen bir isim.
Partisinin yanı sıra Eskişehir’e de katkı sunmak için bir çaba içinde olduğu görülüyor.
İktidar partisinin Eskişehir temsilcisi olarak eğer önü tıkanan yatırımların gerçekleşmesine ön ayak olursa bana göre adından uzunca süre söz ettirir…
Hatta siyasi ikbal bakamından uzun soluklu yol alabilir.
Bunun aksi bir durum söz konusu olursa eğer…
Bırakın Eskişehirlileri AK Parti’lilerin bile ismini dahi duymak istemedikleri yöneticiler listesinde yerini alır.
Benden söylemesi…

Para babalarının değil “can dostlar”ın önüne yatın!

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifini görüşmek amacıyla  toplandı.
Muhalefet milletvekilleri salonun yetersizliğini gerekçe göstererek değiştirilmesini talep etti ancak kabul görmedi.
Bunun üzerine tartışmalar yaşandı.
AK Parti milletvekilleri, sokak köpeklerince yaralanan çocukların fotoğraflarını gösterirken, muhalefet milletvekilleri can dostların öldürülmesine yol açacak düzenlemeye karşı görüşlerini paylaşmaya çalıştılar.
Komisyon toplantısına ara verildiği sırada sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Sivil toplum temsilcileri görüşmelere alınmıyor! Hayvan hakları adı altında can dostlarımızın yaşam hakkını tehdit eden ölüm ve infaz yasasına izin vermeyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Hayvan haklarıyla ilgili söz söyleyebilecek sivil toplum kuruluşu temsilcileri dinlenmeden bu düzenleme yasalaştırılmak isteniyor.
Hatırlarsınız…
Rıza Zerrab için “Hakkında soruşturma varsa önünde yatarım” diyen AK Parti’li bakanlar vardı.
Şimdi ise hayvanlar ölmesin diye önlerine yatan milyonların sesi muhalefet var.
Umalım ve dileyelim ki can dostlar için yaşam hakkını önceleyen bir düzenleme yasalaşsın.
Mutlaka ara yol bulunmalı.
Bu haliyle düzenleme, hayvanseverlerin canını çok yakıyor.
Bilin istedim.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi