Ahlaksızlığın zirvesi 

27’inci dönem Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukcuoğlu, Türkiye’yi sarsan yeni doğan skandalıyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi ve memlekette yaşanan bu iğrenç olaylardan dolayı hükümetin sorumlu olduğunu söyledi.

23 Ekim 2024 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
27’inci dönem Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukcuoğlu, Türkiye’yi sarsan yeni doğan skandalıyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi ve memlekette yaşanan bu iğrenç olaylardan dolayı hükümetin sorumlu olduğunu söyledi. Kabukcuoğlu, yaşanan olayları “Ahlaksızlığın zirvesi” olarak nitelendirdi.

Normal koşullarda hastanelerde devleti dolandıran bir şebeke olsa, buradan yola çıkarak hükümeti eleştirmek biraz haksızlık olarak görülebilir.

Fakat ortada anormal bir durum var. Çünkü ortada bir çete var ve belli ki bu çetened aylar hatta yıllar öncesinden yetkililerin haberi varmış.

Hatta İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, 20 Mayıs 2024’te konuyla ilgili bir soru önergesini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yöneltmiş. Ancak dönemin Sağlık Bakanı Koca, bu soru önergesine cevap vermeye bile tenezzül etmemiş.

Dolayısıyla ortada hükümetin koruyup kolladığı bir cinayet şebekesi olmasa da, hükümetin üzerine gitmediği bir cinayet şebekesi bulunuyor.

Böyle bir olay gelişmiş bir Avrupa ülkesinde olsaydı, bırakın sağlık bakanını, hükümeti kim yönetiyorsa, o bile yerinde kalamazdı.

“Ahlaksızlığın zirvesindeyiz” sözüne gelince…

Keşke “Sayın Arslan Kabukcuoğlu’na katılmıyoruz” diyebilseydik. Ancak bu ülkede kanunlar öylesine yok edildi, adalet öylesine yerin dibine sokuldu ki, ahlaksızlık da zirve yaptı. Maalesef ahlakımızı günden güne kaybediyoruz. Ülkeye Resulullah’ın ahlakını getireceğini söyleyenlerin, ülkeyi getirdiği duruma bakın.

Söz konusu koltuk ise gerisi teferruattır 

Bizler Atatürk’ün “Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır” sözüyle büyüdük. Ancak bugün gelinen noktada siyasetçilerin bir kısmı, “Söz konusu makam ve koltuk ise, gerisi teferruattır” olarak bu sözü değiştirdiler.

İşte örneklerini sürekli görüyoruz. Bundan bir ay önce iktidar cenahının, “Kapatılsın” dediği DEM Partililerle bir araya geleceğini söylesek kim inanırdı? 

Dün vatansever taklidi yapanların, bugün nasıl savruldukları ortada. Yazık oluyor bu millete, yazık oluyor cennet vatanımıza…
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi