Ligin Lideri Beşiktaş, Mihalıççık'ı Farkla Geçti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ligin Lideri Beşiktaş, Mihalıççık'ı Farkla Geçti!
A
a

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mihalıççık Belediyespor, geçtiğimiz cuma günü ligin lideri Beşiktaş ile karşılaştı. Ligin duayen takımlarından biri olan Beşiktaş karşısında zorlu bir mücadele veren Mihalıççık ekibi, maçı 53-23'lük skorla kaybetti

Sütiş Eskişehir
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mihalıççık Belediyespor, geçtiğimiz cuma günü ligde lider olan Beşiktaş ile karşı karşıya gelmişti. Mihalıççık ekibi, zorlu rakibine karşı istediği sonucu alamayarak mağlubiyet yaşadı.

İyi bir tecrübe kazandık

Bu sezon ilk kez Erkekler Süper Ligi’nde yer alan Mihalıççık Belediyespor, geride bıraktığımız cuma günü ligin duayen takımlarından olan Beşiktaş ile 6. haftada kozlarını paylaştı. Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım etkili başlayarak ilk devreyi 29-14 önde kapattı. Maçın geri kalanında da iyi oynayan Beşiktaş, parkeden 53-23’lük galibiyet ile ayrıldı. Temsilcimiz zorlu rakibine diş geçiremese de genç oyuncular, ligin deneyimli oyuncuları ile karşılaştıkları için büyük bir tecrübe kazanmış oldu.

Seri 4 maça çıktı

Beşiktaş karşılaşmasının sona ermesinin ardından Mihalıççık Belediyespor haftayı puansız kapatırken galibiyet hasreti ise 3 haftaya çıkmış oldu. Temsilcimiz, 3. haftada Süper Toto ile 31-31 berabere kalırken 4. haftada ise Güneysu’ya 32-29 mağlup olmuştu. 5. haftada evinde galibiyet hedefleyen antrenör Murat Mızrakçı’nın talebeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi karşısında da 30-37’lik yenilgi yaşamıştı. Son olarak Beşiktaş’a da diş geçiremeyen Mihalıççık Belediyespor, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarmış oldu. Mihalıççık şu an 5 puanla 8. sırada bulunuyor.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi