Kredi Kartı Limitinizi Nasıl Düşürebilirsiniz? Ziraat, Vakıf, QNB, Garanti, Akbank limit değişikliği...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kredi Kartı Limitinizi Nasıl Düşürebilirsiniz? Ziraat, Vakıf, QNB, Garanti, Akbank limit değişikliği...
A
a

Kredi kartların uygulanacak yeni hizmet bedeli nedeniyle, birçok kişi kredi kartı limitlerini düşürmek istiyor. 100 bin TL ve üzerindeki limitlerde uygulanacak 750 TL'lik ücret, kullanıcıları rahatsız ediyor. Peki kredi kartı limitini nasıl düşürebiliriz? 

Sütiş Eskişehir
Bu yeni düzenleme, Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na ek kaynak sağlamak amacıyla Ocak ayının başında yürürlüğe girecek. Her bir kredi kartı için ayrı bir hizmet bedeli uygulanacak ve 100 bin liranın üzerindeki limitlere sahip kart sahiplerinden 750 TL hizmet bedeli alınacak. Bu uygulama, vatandaşları limitlerini güncellemek için teşvik edecek.

Kredi Kartı Limit Nasıl Düşürülür?

Kredi kartı limit düşürme işlemi kolay. Bankalarınızın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir, internet bankacılığı üzerinden talepte bulunabilir veya şubeye giderek başvuru yapabilirsiniz. Banka, talebinizi değerlendirecek ve kısa sürede yeni limitinizi onaylayacaktır. Kart limitini artırmak için de benzer yöntemler kullanabilirsiniz. Banka, kredi notunuza ve gelir bilgilerinize bakarak karar verecektir. İnternet bankacılığı, mobil uygulamalar veya şube ziyareti ile başvuru yapabilirsiniz. İhtiyacınıza göre kartınızın limitini kolaylıkla düşürebilir veya yükseltebilirsiniz. Bankalarla iletişime geçerek hızlı bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bankanızın kredi kartı limitini yükseltmek istiyorsanız, bunun için çeşitli yollar mevcut. Banka şubesine giderek, telefon müşteri hizmetlerini arayarak veya mobil bankacılık uygulamasını kullanarak talep oluşturabilirsiniz. Banka, limit artırma talebinizi değerlendirirken kredi notunuzu, gelir durumunuzu ve önceki ödeme geçmişinizi dikkate alacaktır. Talebiniz onaylanırsa, kart limitiniz yükseltilebilir.

 
Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi