Kayseri'de hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kayseri'de hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Kayseri’nin hava durumu önümüzdeki günlerde değişkenlik gösterecek. Özellikle sıcaklıklar ve yağışlar, günlük yaşamı etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu hafta boyunca Kayseri'de sisli günler, ardından gelen yağışlı hava koşulları dikkat çekiyor. Vatandaşların günlük planlarını yaparken hava durumu tahminlerini göz önünde bulundurmaları büyük önem taşıyor. İşte Kayseri için 5 günlük hava durumu tahmini

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Kayseri’nin hava durumu önümüzdeki günlerde değişkenlik gösterecek. Şehirdeki hava koşullarının nasıl olacağına dair detaylı tahminler, vatandaşların günlük planlarını yapmalarında yardımcı olacak.

Bugün (28 Eylül 2024): Kayseri’de hava durumu sisli. Sıcaklık 29°C civarında seyrediyor. Güneşin zaman zaman çıkması bekleniyor, ancak sabah saatlerinde yoğun sis etkili olabilir. Bu nedenle, sürücülerin ve yürüyüş yapanların dikkatli olmaları önem taşıyor.

Yarın (29 Eylül 2024): Yine sisli bir hava ile karşılaşacağız. Sıcaklık 30°C’ye kadar yükselebilir. Gün içinde sıcaklık artışı hissedilecek olsa da, sabah saatlerindeki sis nedeniyle görüş mesafesi azalabilir.

30 Eylül 2024 Pazartesi: Hava durumu değişiyor. Kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık, 28°C civarına düşecek. Bu gün, sabah saatlerinde güneşli bir hava görülebilirken, öğle saatlerinden itibaren bulutlar artacak ve akşam saatlerinde yağışlar başlayacak.

1 Ekim 2024 Salı: Sağanak yağmurun etkili olacağı bir gün. Hava sıcaklığı 19°C’ye kadar düşecek. Özellikle gün içinde yağışların devam etmesi bekleniyor. Dışarıda vakit geçirecek olanların şemsiyelerini yanlarına almaları öneriliyor.

2 Ekim 2024 Çarşamba: Sağanak yağmurun etkisiyle hava durumu yine serin kalacak. Sıcaklık 18°C seviyesine inecek. Bu gün, yağmurun sabah saatlerinde etkili olmasının ardından, öğle saatlerinde hafifleyebileceği tahmin ediliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi