ETO Akademi 31 farklı eğitim ve seminerle kapılarını açıyor: İşte tarih...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ETO Akademi 31 farklı eğitim ve seminerle kapılarını açıyor: İşte tarih...
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Akademi, yeni eğitim dönemiyle iş dünyasına kapılarını açıyor! 19 Eylül'de başlayacak olan dönemde, 31 farklı eğitim ve seminerle katılımcılara bilgi ve beceri kazandırmayı hedefliyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Akademi, 2024-2025 eğitim dönemine merhaba diyor. Yeni dönem, 19 Eylül Perşembe günü “Etkili Satış Teknikleri Eğitimi” ile başlayacak. ETO Akademi, Eskişehir’in iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla bu dönemde 31 farklı eğitim ve seminer düzenleyecek.

30’a yakın farklı konu başlığıyla kişisel ve kurumsal gelişimi desteklemeyi amaçlayan ETO Akademi, hem ETO üyeleri hem de çalışanlar için kapsamlı bir eğitim programı sunacak. Bu kapsamda etkili satış tekniklerinden finansal okur yazarlığa, sosyal medyada reklam stratejilerinden iş hayatında yapay zeka kullanımına kadar geniş bir yelpazede eğitimler gerçekleştirilecek.

Eğitimler ve seminerler, üyelerin ve çalışanların ihtiyaçlarına göre belirlendi ve hem iş hayatında hem de kişisel gelişimde önemli konuları kapsayacak. Ayrıca, ruhsal farkındalıktan kuşaklar arası iletişime, öfke ve stres kontrolünden etkili konuşma becerilerine kadar birçok başlıkta seminerler düzenlenecek.

ETO Başkanı Metin Güler, ETO Akademi’nin bugüne kadar 50 bine yakın kişiye eğitim verdiğini belirterek, yeni dönemde de iş dünyasında yenilikler ve kişisel gelişim fırsatları sunacaklarını ifade etti. Eğitim ve seminerlere katılmak isteyenler başvurularını www.etonet.org.tr üzerinden yapabilecekler.
 

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi