Eskişehirsporlular geçen seneki kabusu yaşamak istemiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlular geçen seneki kabusu yaşamak istemiyor
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. 2023-2024 sezonuna 3’te 3 yaparak başlayan Kırmızı Şimşekler, bu performanslarıyla dikkat çekiyor. İşte takımın sezon başlangıcı ve gelecek maçları hakkında detaylar

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor ligde 3’te 3 yaparak yoluna devam ediyor. Şimşekler geçtiğimiz sezon gibi sezona 3’te 3 yaparak başladı. 

İlk kayıp 4’üncü haftada yaşanmıştı

2023-2024 sezonuna Eskişehirspor yine 3’te 3 yaparak başlamıştı. Sezona Demirspor’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetle başlayan Kırmızı Şimşekler, ikinci haftada Kozlu Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle maç oynamadan hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Kırmızı Şimşekler geçen sezonun üçüncü haftasında ise Yunusemrespor’u 2-0’lık skorla geçerek 3’te 3 yapmıştı. Şimşekler, ligin 4’üncü haftasında Kınışlı Belediyespor deplasmanında sahadan 1-1 berabere ayrılmış ve sezonun ilk puan kaybını yaşamıştı. 

4’üncü haftada yine deplasmanda

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonunun bir benzerini bu sezon yaşanıyor. 2024-2025 sezonuna Kumluca deplasmanıyla başlayan Şimşekler bu maçtan galibiyetle dönerken, Homurlu 1951 karşılaşmasından da 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Şimşekler üçüncü haftasında Osmanlı’yı 6-0’lık skorla geçerken, geçen sezon olduğu gibi 4’üncü haftada da yine deplasmana çıkacak. Eskişehirspor, 27 Ekim Pazar günü deplasmanda Kaş Kınıkspor ile karşı karşıya gelecek. Es Es bu sefer kritik deplasmandan yine 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi