Eskişehirspor'un eski yıldız futbolcularından Alper Potuk, kulübüne olan sadakatini bir kez daha gösterdi.. #KenetlenEskişehir kampanyası kapsamında, Potuk, öğrenci ve kadın taraftarlara ücretsiz bilet desteği sağlayarak Eskişehirspor tribünlerinin dolmasına katkıda bulundu.
Deneyimli futbolcu, kampanyaya 100 biletle destek verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlarına seslenen Potuk, "Tabiki , Eskişehirspor denince akan sular durur, siz yeterki trübünde olun herzamanki gibi. Efsane Eski şaşaalı günlerine dönecektir." ifadelerini kullandı.
Alper Potuk'un bu anlamlı jesti, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve taraftarlar tarafından takdirle karşılandı. Eskişehirspor’un yeniden eski günlerine dönmesi için başlatılan kampanya, kulübün destekleyici bir atmosfer oluşturmasına olanak sağlıyor.Tabiki , Eskişehirspor denince akan sular durur, siz yeterki trübünde olun herzamanki gibi. Efsane Eski şaşaalı günlerine dönecektir.🖤❤️#şampiyonESES
— Alper POTUK (@AlperPOTUK) April 11, 2025