Eskişehirspor'dan kritik çağrı: Transferlerin olabilmesi için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan kritik çağrı: Transferlerin olabilmesi için...
A
a

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim ve teknik direktör Ergun Ortakcı, belirlenen isimlerle görüşmelere başladı ve önemli mesafe kat edildi. Ancak Eskişehirspor'un önünde aşması gereken önemli bir adım daha var...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da önce yönetim belirlenirken daha sonra teknik direktör netleşmişti. Taraftar artık transfer beklerken, yönetim ise transfer için kaynak arıyor. 

Önemli mesafe kat edildi

Eskişehirspor’da Ulaş Entok yönetimi göreve gelirken ardından Teknik Direktör Ergun Ortakcı takımın başına geçmişti. Yönetim ve Ortakcı geçtiğimiz günlerde transfer toplantısı gerçekleştirdi. Hem yönetim hem de Ortakcı oyuncu havuzunu paylaştı. Toplantının ardından belirlenen isimlerle görüşmeler yapıldı. Kaleci, stoper, ön libero, kanat ve iki forvet konusunda 5-6 isimle önemli mesafe kat edildi.

Kaynak bulunursa imzalar atılacak

Eskişehirspor imzayı attırmak isterken bir diğer yandan da maddi kaynak arıyor. Bu haftayı ve önümüzdeki haftanın yarısını kaynak bulma konusunda değerlendirmeyi planlayan yönetim, eğer kaynak bulabilirse önümüzdeki haftanın sonlarına doğru ilk imzaları attırmaya başlayacak. Şu süreçte şehrin ortak kararla seçtiği yönetimin yanında olması Eskişehirspor’un menfaati için şart.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi