Eskişehirspor'dan 3'te 3 başarı: Evinde rahat nefes aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan 3'te 3 başarı: Evinde rahat nefes aldı!
A
a

Eskişehirspor, 168 gün aradan sonra taraftarıyla buluşarak sahasında Osmanlı 1453'ü konuk etti. İlk iki haftada yaşanan zorluklara rağmen, müthiş bir performans sergileyen Es Es, 6-0'lık farklı bir skorla maçı kazanarak ligdeki 3'te 3 başarısını elde etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, 168 gün sonra taraftarı önüne çıktı, sahasında Osmanlı 1453’ü ağırladı. İlk iki haftada kötü oynasa da galip gelmeyi başaran Es Es, müthiş taraftarı önünde güzel bir oyun ve farklı bir skorla 3 puana ulaştı. 

Yakup Ekinci perdeyi açtı

Bölgesel Amatör Lig’e 2’de 2 yaparak başlayan Eskişehirspor ligin üçüncü haftasında sahasında Osmanlı 1453’ü ağırladı. 10 bini aşkın taraftarı önünde maça iyi başlayan Es Es, 4’üncü dakikada Cengizhan Avcı ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gönderilen ortaya iyi yükselen Cengiz topu  direğe nişanladı. Es Es aradığı golü 14’te buldu. Sağ kanattan Yakup Demirci’nin getirdiği top savunmadan sekti. Cengizhan topu tamamlamak istese de savunma araya girdi. Topu önünde bulan Yakup Ekinci boş ağlara topu yuvarladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

Art arda goller

Golden sonra vites yükselten Es Es, 22’de farkı 2’ye çıkardı. Cengizhan’ın vuruşunda kaleci Murat topu çeldi. Topu önünde bulan Yakup Demirci golü atmayı başardı ve skoru 2-0’a getirdi. 33’üncü dakikada sağ kanada gönderilen topta Osmanlı savunması ve kaleci Murat’ın anlaşmazlığı nedeniyle araya giren Yakup Demirci boş kaleye topu gönderdi ve skor 3-0’a geldi. 45+3’te Cengizhan Avcı kalecinin müdahalesi sonrası yerde kaldı ve Es Es penaltı kazandı. Topun başına geçen Cengizhan penaltıyı golle sonuçlardı ve Eskişehirspor soyunma odasına 4-0’lık üstünlükle girdi. 

Vites düşmedi

İkinci yarıda da üstün oyununu sergileyen Eskişehirspor 66’ncı dakikada 5’inci golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Sertaç ceza sahası içine girer girmez ortasını Necati Önal’a gönderdi. Necati Önal düzgün bir vuruş yaparak farkı 5’e çıkardı. Eskişehirspor’da gol perdesini deneyimli isim Murat Kara kapattı. Sol kanattan Orhan Safa’nın ortasında Necati Önal topu Murat Kara’ya gönderdi. Murat Kara kafayla topu ağlarla buluşturdu. Eskişehirspor bu golle maçı 6-0 kazanarak ligde 3’de 3 yapmanın mutluluğunu yaşadı. 

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi