Eskişehirspor'da transferde son durum: En az 20 futbolcu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transferde son durum: En az 20 futbolcu...
A
a

Eskişehirspor, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefi ile transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Ergun Ortakçı ve yönetim kurulu tesislerde bir araya gelerek transfer listesinde yer alan oyuncuları belirledi

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacak olan Eskişehirspor’da transfer için düğmeye basıldı. Teknik Direktör Ergun Ortakçı ve yönetim kurulu tesislerde bir toplantı yaparak transfer yapılacak olan oyuncuları belirledi. 

Tesislerde toplantı yapıldı

Eskişehirspor’u bu sezon şampiyonluğa taşıyacak kadro kurulması için düğmeye basıldı. Bu yolda dün Siyah Kırmızılı kulüpte önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Yönetim ve Teknik Direktör Ergun Ortakcı dün (pazartesi) bir araya geldi. Toplantıda hem yönetimin oluşturduğu futbolcu havuzu hem de Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın futbolcu havuzu masaya yatırıldı.

Ön görüşmeler yapıldı

Eskişehirspor yönetimi transfer listesinde yer alan birçok isimle ön görüşme yaptı ve durumlarını sordu. Yönetim prensipte anlaşma sağladığı bazı isimlerle imza aşamasına gelmeye başladı. Bu hafta içi imzaların atılması zor görünse de önümüzdeki hafta kesin gözüyle bakılıyor. Eskişehirspor’un en az 20 transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hasan ve Arda görüşme odasına

Eskişehirspor’da iç transferde görüşmeler yapılmaya başlanacak. Yönetim öncelikle sözleşmeleri devam eden Hasan Alp Altınoluk ve Arda Okumu ile görüşme yapacak. Siyah Kırmızılı kulüp iki futbolcunun da takımda kalmasını istiyor. Bunun için yönetim futbolcularla birebir görüşme yapmaya hazırlanıyor. Hasan’ın takımda devam etmesi beklenirken Arda’nın ise kariyerini profesyonel liglerde devam ettirmek istediği öğrenildi.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi