Eskişehirspor 2'de 2 yapma peşinde: İşte sıradaki maç...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 2'de 2 yapma peşinde: İşte sıradaki maç...
A
a

Bölgesel Amatör Lig’e Kumluca galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor, şimdi gözünü Homurlu 1951 ile oynayacağı Mersin deplasmanına çevirdi. Teknik Direktör Ergun Ortakcı yönetiminde yoğun bir hazırlık süreci geçiren Kırmızı Şimşekler, kağıt üzerinde favori olarak görüldükleri maçtan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’e Kumluca galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor gözünü şimdi Homurlu 1951’e dikti. Kırmızı Şimşekler, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. 

Sıra Mersin deplasmanında

2024-2025 sezonunu Antalya deplasmanında açan Eskişehirspor, ilk haftada Kumluca Belediyespor’un konuğu olmuştu. Rakibini iyi oynamadığı maçta Necati Önal’ın golüyle mağlup etmeyi başaran Kırmızı Şimşekler sezona 3 puanla başlamıştı. Es Es ligin ikinci haftasında ise Mersin deplasmanına gidecek. Siyah Kırmızılı ekip Homurlu 1951’in konuğu olacak. 

Kağıt üzerinde favoriyiz

Mersin’in Karacailyas Stadı’nda oynanacak maç için Eskişehirspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Salı gününden bu yana tesislerde yoğun bir mesai içine giren Siyah Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Ergun Ortakcı tüm planlarını 3 puan için yapıyor. Kumluca’daki eksikleri gören ve bunların üzerine çalışan teknik ekip, hazırlıklarını sürdürüyor. Kağıt üzerinde favori olan Eskişehirspor, 3 puanla dönmeyi hedefliyor. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi