Eskişehirlilere güzel haber: Bugün serinleyeceksiniz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere güzel haber: Bugün serinleyeceksiniz!
A
a

Eskişehir ve çevresinde değişken hava koşulları hakim olacak. Bölge genelinde sıcaklıklar gün içinde 18 ile 33 derece arasında değişirken, özellikle 21, 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

21-25 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir ve çevresinde sıcak ve yağışlı bir hava hakim olacak. Özellikle 21, 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar ise gün içinde 18-33 derece arasında değişiklik gösterecek.

ESKİŞEHİR'DE BUGÜN HAVA YAĞMURLU OLACAK

Eskişehir'de bugün şehir merkezinde sıcaklıklar gün içinde 18-33 derece civarında seyredecek. Yağışlar ise özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olacak.

Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Seyitgazi, Sivrihisar: Bu ilçelerde de benzer bir hava durumu bekleniyor. Sıcaklıklar 16-32 derece arasında seyredecek ve özellikle öğleden sonra saatlerinde sağanak yağışlar görülebilir.

Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalıççık: Bu ilçelerde sıcaklıklar diğer ilçelere göre biraz daha düşük olacak. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde serinleyebilir. Yağışlar, özellikle öğleden sonra saatlerinde etkili olacak.

Mihalgazi ve Sarıcakaya: Bu ilçelerde sıcaklıklar diğer ilçelere göre daha yüksek olacak. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklık 35 dereceyi bulabilir. Yağışlar, genellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olacak.

Eskişehir'de gün gün hava durumu ise şöyle:

  • 21 Ağustos: Bölge genelinde gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar 18-33 derece arasında olacak.
  • 22 Ağustos: Yağışlar yer yer devam edecek. Sıcaklıklar 18-32 derece arasında olacak.
  • 23 Ağustos: Gökgürültülü sağanak yağışlar özellikle öğleden sonra etkili olacak. Sıcaklıklar 17-32 derece arasında olacak.
  • 24 Ağustos: Yağışlar azalacak ancak yer yer sağanak yağışlar görülebilir. Sıcaklıklar 16-31 derece arasında olacak.
  • 25 Ağustos: Hava parçalı bulutlu olacak ve yağış ihtimali az. Sıcaklıklar 17-30 derece arasında olacak.
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi