Eskişehir Valisi Aksoy Sivrihisar’da ziyaretlerde bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valisi Aksoy Sivrihisar’da ziyaretlerde bulundu
A
a

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Sivrihisar ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, bazı programlara katıldı.

Sütiş Eskişehir
İlk olarak Sivrihisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aksoy, Kaymakam Hüseyin Sayın'dan ilçenin eğitim, sağlık ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

Tarihi mekanları bünyesinde barındıran Sivrihisar ilçesinin,  geçmişten geleceğe ışık tuttuğunu kaydeden Kaymakam Sayın, Vali Aksoy’un vatandaşların asayiş yönünden huzur ve güven içinde yaşadığı Sivrihisar’a gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Vali Aksoy, daha sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Eskişehir İlinde İklim Değişikliğine Dayanıklı Tarımsal Üretim Modelinin Uygulanması ve Yayımı" projesi kapsamında alınan koyun yıkama ve ilaçlama makinesini Sivrihisar Karacaören Mahallesi Muhtarına, anıza ekim makinesini Sivrihisar Ziraat Odası Başkanlığına teslim etti, hayırlı olsun dileklerinde de bulundu.
Sivrihisar Belediyesine ziyaret 

Buradan Sivrihisar Belediyesine geçen Vali Aksoy, Başkan Habil Dökmeci’yi ziyaret etti. Vali Aksoy, Başkan Dökmeci'den belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Aksoy şehit ailesiyle bir araya geldi

Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak ile birlikte Şehit Asb. Çvş. Sinan Koç'un Sivrihisar Hızırbey Mahallesi’nde yaşayan ailesini de ziyaret etti.
Şehidin babası Adnan Koç, annesi Aliye Koç ve kardeşi Çetin Koç ile görüşen Vali Hüseyin Aksoy, şehit Koç için dua ederek, aileye sağlıklı ömürler diledi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi