Eskişehir Süper Amatör Küme’de 3. hafta heyecanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Süper Amatör Küme’de 3. hafta heyecanı
A
a

Süper Amatör Küme’de 3. hafta heyecanı bugün başlıyor! Kayıpsız ilerleyen 4 takımın bulunduğu ligde, lider Bozanspor bu hafta bay geçiyor. Takımlar, yeni liderin belirleneceği mücadeleler için sahaya çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Süper Amatör Küme’de 4 takım kayıpsız giderken sıra şimdi 3. haftaya geldi. Lider Bozanspor’un bay geçeceği haftaya yeni lider kim olacak merakla bekleniyor. Bugün ligde 2 maç oynanacakken yarın ise 3 karşılaşmada heyecan yaşanacak.

Düdük 13.00’te çalacak

Süper Amatör Küme’de 3. hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Bugün ilk düdük, Çukurhisarspor ile Sağlıkspor arasında saat 13.00’te Çukurhisar Sahası’nda çalacak. 14.00’te ise Gençlergücü, Sivrihisarspor ile Üniversite Evleri Sahası’nda rakip olacak. Yarın ise 14.00’te Demirspor, Kırka Boraksspor ile Abdurrahman Temel Sahası’nda karşılaşacakken Seyitgazispor 15.00’te sahasında Adanırspor’u konuk edecek. 16.00’da Artıspor, Vişnelikspor ile Çukurhisar Sahası’nda rakip olacakken Sümerspor, Yunusemrespor karşısında hükmen kazanacak. Bozanspor ise haftayı bay geçecek.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi