Eskişehir'de o cadde trafiğe kapanıyor: Otobüs güzergahları da değişiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Eskişehir'de o cadde trafiğe kapanıyor: Otobüs güzergahları da değişiyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Porsuk Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştireceği yıkım çalışmaları nedeniyle bazı caddeleri trafiğe kapatıyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Porsuk Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında başlatılacak yıkım çalışmaları nedeniyle Sivrihisar-1 Caddesinin Sakarya Caddesi ile Gazi Yakup Satar Caddesi arasında kalan kısmını araç ve yaya trafiğine kapatacağını duyurdu. Çalışmalar 19 Mart Çarşamba gecesi saat 00.00 ile 23 Mart Pazar günü saat 00.00 arasında sürecek.

Ayrıca, tramvay hattında da Yıldız Durağı'nda (Kumlubel yönü) yolcu iniş ve binişleri yapılmayacak. Bu düzenlemeler nedeniyle toplu taşıma araçlarının Odunpazarı yönüne giden güzergâhları da değiştirilecek. Çalışmalar sırasında Siyah 2, Kırmızı 2, Siyah 8, Kırmızı 8, Siyah 10, Siyah 19, Siyah 23, Siyah 51, Kırmızı 51, Siyah 69, Siyah 79, Kırmızı 79 ve Siyah 82 numaralı toplu taşıma araçları, alternatif güzergâhları kullanacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı. Bu süreçte, alternatif güzergâhların kullanılmasının önemine dikkat çekildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi