Eskişehir’de futbol sezonu başlıyor: İki takım, iki farklı hedef!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de futbol sezonu başlıyor: İki takım, iki farklı hedef!
A
a

Bölgesel Amatör Lig 2024-2025 sezonu, Eskişehir takımlarının heyecan dolu karşılaşmalarıyla başlıyor. Eskişehirspor, şampiyonluk hedefiyle deplasmanda Kumluca Belediyespor ile mücadele ederken, 2 Eylülspor ise tarihinde ilk kez yer aldığı bu ligde Keçiborlu Belediyespor’u evinde konuk edecek. Her iki takım da sezona galibiyetle başlayarak hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de 2024-2025 sezonu başlıyor. 6. Grup’ta mücadele edecek olan Eskişehirspor ile 2 Eylülspor yarın ilk maçlarına çıkacak. Eskişehirspor deplasmanda Kumluca karşısında 3 puan arayacak. 2 Eylül ise evinde Keçiborlu Belediyesi’ni ağırlayacak ve galibiyet peşinde olacak. 

Eskişehirspor Kumluca deplasmanında

Eskişehir adına Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon yarın başlıyor. 6 grupta mücadele eden Eskişehirspor ve 2 Eylülspor ilk maçlarına çıkacak. Geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Eskişehirspor, bu sezon da sezona şampiyonluk hedefiyle başlıyor. Kırmızı Şimşekler yarın saat 14.00’te Antalya temsilcisi Kumluca Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Kumluca İlçe Stadı ev sahipliği yapacak. 

2 Eylül evinde oynayacak

Kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 2 Eylülspor yarın evinde sahaya çıkacak. Sarı-Siyahlı ekip Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda Keçiborlu Belediyespor’u ağırlayacak. Oluşturduğu kadroyla Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir takım haline gelen 2 Eylülspor, saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleden galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi