Eskişehir'de bu spor kursları kaçmaz! İşte bilgiler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Eskişehir'de bu spor kursları kaçmaz! İşte bilgiler...
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen çocuk kursları, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlarken, sporla eğlenme fırsatı sunuyor.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi’nin Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen çocuk kursları, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlıyor. Tesiste, voleybol, basketbol, futsal, jimnastik ve pickleball gibi farklı branşlarda eğitimler verilirken, çocuklar hem spor yapıyor hem de eğleniyor.

Voleybol kursunda 8-16 yaş arası 70 çocuk, haftada 2 gün antrenman yaparak temel teknikleri öğreniyor. Basketbol kursuna katılan 7-16 yaş arası 100 çocuk ise top kontrolü, pas, şut ve turnike gibi temel becerileri kazanıyor. Futsal kursunda 7-14 yaş aralığındaki 45 öğrenci, top sürme, şut ve kontrol çalışmalarıyla bu sporun inceliklerini keşfediyor.

Eskişehir’de ilk kez düzenlenen pickleball kursu, 8-16 yaş arası çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunuyor. Jimnastik kursu ise 4-9 yaş aralığındaki 210 çocuğun katılımıyla devam ediyor. Jimnastik, çocukların duruş bozukluklarını düzeltmelerine, özgüven kazanmalarına ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Kurslara katılmak isteyenler, 0 (222) 335 51 85 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor. Tepebaşı Belediyesi’nin sunduğu bu imkanlarla çocuklar, sağlıklı bir ortamda spor yaparak kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi