Eskişehir'de Amatör Küme'de yarış kızışıyor: Maçlar peş peşe!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Amatör Küme'de yarış kızışıyor: Maçlar peş peşe!
A
a

1. Amatör Küme A ve B Grubu’nda bu hafta heyecan dorukta! 9 puanla zirvede yer alan Oklubalıspor ve Batıkentspor ile B Grubu’ndaki DSİ Bentspor ve Harb İşspor’un karşılaşmaları, futbolseverler için kritik anlar sunacak.

Sütiş Eskişehir
1. Amatör Küme A ve B Grubu’nda bu hafta oldukça kritik maçlar var. A Grubu’nda 9 puanlı Oklubalıspor ve Batıkentspor rakip olacakken B Grubu’nda da 9 puanlı DSİ Bentspor ile Harb İşspor karşılaşacak. Futbolcular da taraftarlar da bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyor.

Önce B Grubu oynayacak

1. Amatör Küme’de cumartesi günü B Grubu, 4. hafta maçlarına çıkacak. 9 puanla zirveyi paylaşan DSİ Bentspor ile Harb İşspor, saat 16.00’da Üniversite Evleri Sahası’nda kozlarını paylaşacak. 6 puanlı 71 Evlerspor, 3 puanı bulunan Birlikspor ile 12.00’de Hasan Doğan Sahası’nda karşı karşıya gelecekken 6 puana sahip olan Baranselspor, 1 puanlı Gökmeydanspor ile bu maçtan sonra aynı sahada mücadele edecek. Puansız Büyükderespor ile 1 puanlı Kırkaspor ise 12.00’de Üniversite Evleri Sahası’nda karşılaşacak.

Maçlar peş peşe

A Grubu’nda da yine zirveyi ilgilendiren maçlar pazar günü oynanacak. 9 puanlı Tepebaşı Batıkentspor ve Oklubalıspor, 12.00’de Abdurrahman Temel Sahası’nda karşılaşacakken puansız Tunaspor, 6 puanlı Tepebaşı Kolejspor ile 14.00’te Üniversite Evleri Sahası’nda rakip olacak. Zirveye ortak olmak isteyen 6 puanlı Emekspor ise puansız Yenikentspor ile 16.00’da Abdurrahman Temel Sahası’nda boy ölçüşecek. Şekerspor ve Işıkspor ise ilk puanları için 16.00’da Şeker Sahası’nda kapışacak. Üniversite Evlerispor ise haftayı bay geçecek
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi