Eskişehir çarşısındaki güncel balık fiyatları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir çarşısındaki güncel balık fiyatları
A
a

Kış aylarının gelmesiyle birlikte balık sezonu da açıldı ve Eskişehir çarşısı, deniz ürünleri severler için zengin çeşitlerle dolup taştı. Taze balık almak isteyenler için pek çok alternatif sunan balıkçılar, hem yerel hem de taze deniz ürünleriyle tezgahlarını doldurmuş durumda. Eskişehirliler, güncel balık fiyatlarını merak ederken, çarşıdaki fiyatların detaylarını derledik. İşte Eskişehir çarşısındaki balık fiyatları

Sütiş Eskişehir

Eskişehir çarşısı, deniz ürünleri severler için taze ve çeşitli balık alternatifleri sunmaya devam ediyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber balık sezonu da açılmış durumda. Eskişehir'de özellikle balıkçılar çarşısında tezgahlar birbirinden farklı balıklarla doldu taştı.

Peki Eskişehir'de güncel balık fiyatları ne kadar oldu? Eskişehirliler de bu sorunun cevabını oldukça merak ediyor. Sizler için Eskişehir çarşısındaki balık fiyatlarının güncel fiyatlarını derledik. İşte detaylar...

ESKİŞEHİR GÜNCEL BALIK FİYATLARI

-Sardalya kilosu 100 TL

-​Uskumru kilosu 150 TL

-İstavrit kilosu 100 TL

-Levrek kilosu 300 TL

-Çupra kilosu 300 TL

-Palamut kilosu 150 TL

Eskişehir'de durum böyleyken başka illerde ise balık fiyatları uçmuş durumda.

SAMSUN'DA PALAMUDUN TANESİ 150 TL!

Samsun'dan gelen haberlere göre, palamudun tane fiyatı sezona 50 liradan başlamış ve 120 liraya kadar çıkmıştı. Son olumsuz hava şartlarından dolayı da tane fiyatı 150 liraya tırmandı. Karadeniz'de av sezonunun başlamasıyla bol miktarda avlanan ve tanesi 50 liradan satılan palamutta fiyatlar birden arttı. Eskişehir'de de kilosu 150 TL'den satılmakta. 

Önümüzdeki günlerde balık fiyatları hava koşullarına göre de değişime uğrayabilir. Balık tutkunları, bu dönemde çarşıya uğramayı unutmasın!
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi