ERÜ Öğrencileri, Doğa Yürüyüşüyle Çevreyi Temizledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ERÜ Öğrencileri, Doğa Yürüyüşüyle Çevreyi Temizledi
A
a

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, çevre bilincini artırmak ve doğaya olan duyarlılıklarını göstermek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Sütiş Eskişehir
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi çerçevesinde ‘Doğa yürüyüşü ve Çevre temizliği’ etkinliği düzenledi. Etkinlik çerçevesinde Şehit komandolar Caddesi, Seyir Tepesi, Salur Bayırı, Han Mahallesi, Yukarı Talas ve

Osmanlı Sokağı güzergahında yürüyüş yapan ekip aynı zamanda güzergah üzerinde çevre temizliği gerçekleştirdi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri hem doğa yürüyüşü hem de çevre temizliği yaptı. Katılımın yüksek olduğu etkinlik sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Etkinlik hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ders Koordinatörü ve Öğretim Görevlisi Hasan Aksoyak, "Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdik. Yamaç paraşütü iniş alanından başlayıp Şehit Komandolar Caddesi güzergahından devam eden yürüyüşümüz sonrasında Seyir Tepesi, Balur Bayırı, Han Mahallesi, Harman Mahallesi Yukarı Talas ve Osmanlı Sokağı güzergahında devam etti. Güzergah boyunca doğaya atılan çöpleri toplayarak çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize bu gerçekleştirdikleri örnek davranış için teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi