Bolu’nun Yedigöller Milli Parkı, Sonbaharda Görsel Şölen Sunuyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu’nun Yedigöller Milli Parkı, Sonbaharda Görsel Şölen Sunuyor
A
a

Bolu’nun gözde doğal alanlarından Yedigöller Milli Parkı, sonbaharın büyüleyici renkleriyle ziyaretçilerine adeta bir görsel şölen sunuyor. Kent merkezine 44 kilometre mesafede bulunan ve birbirinden farklı gölleriyle ünlü olan park, özellikle sonbaharda sarının tüm tonlarını barındıran ağaçları ve düşen yapraklarıyla fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Sütiş Eskişehir
Bolu’da, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi olan Yedigöller Milli Parkı’nda sonbahar mevsiminin renkleri görsel şölen sunuyor.

Bolu kent merkezine 44 kilometre uzaklıkta bulunan ve içerisinde barındırdığı Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl’le her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yedigöller Milli Parkı’nda, sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor. Sonbaharda sarının bütün tonlarını barındırmasıyla fotoğraf tutkunlarının gözdesi olan Yedigöller’de ağaçların oluşturduğu renk cümbüşü görsel şölen oluşturdu.

Yedigöller’de sonbahar masalı başlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından paylaşılan fotoğraflar yoğun ilgi gördü. DKMP tarafından yapılan paylaşımda, “Yere düşen rengârenk yaprakların üzerinde çıtır çıtır yürüyüş yaparken, şanslıysanız ekmek sever sincabımızı da görebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi