Bolu için hava durumu tahminleri: Çarşamba gününden itibaren dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu için hava durumu tahminleri: Çarşamba gününden itibaren dikkat!
A
a

Bolu'da önümüzdeki günlerde hava koşullarının genel olarak bulutlu ve yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Özellikle çarşamba, perşembe ve cuma günleri gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Bolu’da önümüzdeki beş gün boyunca hava koşulları bulutlu ve yağışlı geçecek. Şehirdeki hava durumu şu şekilde olacak:

Bugün (15 Eylül 2024 Pazar): Bolu’da hava bulutlu ve sıcaklık 27°C civarında seyredecek. Hafif bulutlar gökyüzünü kaplayacak ancak önemli bir yağış beklenmiyor.

Yarın (16 Eylül 2024 Pazartesi): Hava koşulları bulutlu olarak devam edecek ve sıcaklık 26°C’ye düşecek. Gün boyunca bulutlu hava etkili olacak, ancak yağış beklenmiyor.

YAĞIŞLAR GELİYOR

18 Eylül 2024 Çarşamba: Bolu’da gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Sıcaklık 26°C olarak ölçülecek. Bu gün, ani ve yoğun yağışlar ile birlikte gök gürültüsü de görülebilir.

19 Eylül 2024 Perşembe: Hava durumu gök gürültülü sağanak yağışlarla devam edecek ve sıcaklık 26°C civarında olacak. Yağışların etkisi ve gök gürültüsü devam edebilir.

20 Eylül 2024 Cuma: Haftanın son günü de gök gürültülü sağanak yağışlarla geçecek. Sıcaklık yine 26°C olacak. Yoğun yağışlar ve gök gürültüsü bu gün de etkili olmaya devam edecek.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi