Bolu'da 12 Ekim 2024 Vefat İlanları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu'da 12 Ekim 2024 Vefat İlanları
A
a

Bolu'da 12 Ekim 2024 tarihi itibarıyla çeşitli mahalle ve köylerden dört vefat ilanı yayımlandı. Cenaze törenleri, öğle namazlarının ardından gerçekleştirilecek. İşte vefat edenlerin isimleri ve cenaze bilgileri...

Sütiş Eskişehir

Bolu'da bugün, 12 Ekim 2024 tarihinde vefat eden dört kişi için cenaze ilanları yayımlandı.

Fatma Karaosmanlar, Sığındı Köyü halkından Hasan Karaosmanlar’ın eşi, Hüseyin, İzzet, Adem, Erdem Öztürk ve Nezaket Gürer’in kardeşi olarak biliniyordu. Cenazesi, bugün öğle namazının ardından Kandamış Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Sami Holat, Karacasu Beldesi halkından merhum Durmuş ve Mükerrem Holat’ın oğlu, Güngör, Gürcan ve Özlem Holat’ın babasıydı. Cenazesi de bugün öğle namazından sonra Karacasu Belde mezarlığına defnedilecektir.

Sedat Kazancı, Alpağut Mahallesi halkından Sevim Namdar’ın kardeşi ve Avni Kazancı’nın yeğenidir. Cenazesi, Alpağut Mahallesi Yukarı Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Alpağut Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

Son olarak, Müzeyyen Yıldırım, Aşağısoku Mahallesi halkından Rahmi Yıldırım’ın eşi, Serpil Şahin, Serap Atalay ve Sercan Yıldırım’ın annesidir. Cenazesi, Aşağısoku Özbostancı Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Aşağısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

Başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi