Bir galibiyet daha: Eskişehirspor’un yeni yıldızı şov yaptı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir galibiyet daha: Eskişehirspor’un yeni yıldızı şov yaptı!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın son hazırlık maçı, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde 3. Lig ekibi İnegöl Kafkas’la oynandı ve Eskişehirspor, bu karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Maçın yıldızı ise şüphesiz Yakup Demirci oldu.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Eskişehirspor’da hazırlık maçları devam ediyor. Şimşekler, tesislerinde ağırladığı 3. Lig ekibi İnegöl Kafkas’ı Yakup Demirci’nin golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. 

5’inci hazırlık maçıydı

2024-2025 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan Eskişehirspor’da hazırlık maçları devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip 5’inci hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegöl Kafkas’ı sahasında ağırladı. Es Es maça, Rasim Mutlu, Bahadır Bilen, Cenk Özbey, Erdin Üzer, Sertaç Kayatekin, Soner Özdemir, Gökhan Çamur, Yakup Ekinci, Kerim Deler, Yakup Demirci ve Necati Önal ilk 11’i ile başladı. 

Yakup fırsat yarattı

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan maça Es Es hızlı başladı. 9’uncu dakikada savunmanın hatasını affetmeyen Yakup Demirci, ceza sahası içinde şık bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. 1-0. İlk yarının 45’inci dakikasında Eskişehirspor farkı 2’ye çıkardı. İnegöl savunmasına pres yaparak topu alan Yakup güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0’a getirdi. 

Hataları affetmedi

Yakup Demirci dakikalar 57’yi gösterirken hat-trick yaptı. Sol kanattan ceza sahasına bindiren Yakup, İnegöl kalecisinin yanından fileleri görmeyi başardı 3-0. Hemen 1 dakika sonra İnegöl ekibi bulduğu golle farkı tekrar 2’ye indirdi 3-1. Eskişehirspor, 3. Lig ekibine karşı verdiği ciddi sınavından 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Es Es’in tüm gollerini kaydeden Yakup Demirci ise güzel performansı ile alkışları topladı. 

Yakup Hattrick yaptı

İnkilapspor'dan Eskişehirspor’a gelen Yakup Demirci, 3-1 kazanılan İnegöl Kafkas Gençlikspor maçının yıldız ismi oldu. 24 yaşındaki başarılı krampon oynanan hazırlık maçında 3 kez fileleri havalandırdı. İlk golde rakibin hatasını affetmeyen Yakup ikinci golünde ise rakibine baskı yaparak topu söküp almayı bildi. Hat-trick yapan Yakup, bu sezon güzel işlere imza atacağının sinyalini vermiş de oldu. Yakup önceki hazırlık maçlarında da adından söz ettirmişti. 6-1’lik Bursa Yavuz Selim maçında gol atan Yakup 9-0’lık Sağlıkspor maçında da fileleri görmüştü. 3-2’lik Uşakspor maçında ise 2 golün asistini Yakup yapmıştı.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi