Bina yıkım işi ihale ilanı

A
a
ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ
VAZİYET PLANINDA GÖSTERİLEN A BLOK VE B BLOK BİNALARININ YIKIMI İHALE İLANI

1- Yukarıda adı geçen Kurşunlu Mahallesi 20 Eylül Caddesi No:1 26600 Sivrihisar/ESKİŞEHİR adresinde Eskişehir Sivrihisar Devlet Hastanesi vaziyet planında gösterilen bloklarından A Blok ve B Blok Binalarının enkazından çıkacak malzemeler karşılığında yıkım işi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile ihale edilecektir.
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale günü olan 30.7.2024 Salı günü saat 10:00 ’a kadar Yıkım İşine ait teklif dosyasını istenilen belgelerle birlikte Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimine başvurmaları gerekmektedir
İdarenin:
a) Adresi: Kırmızıtoprak Mah. M.Kemal Atatürk Cad. No:59   Odunpazarı / ESKİŞEHİR
b) Telefon ve faks numarası: 0 222 320 10 42-1157   - 0 222 335 15 65
c) Elektronik Posta Adresi: eskisehir.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği yer ve satış bedeli: : İhale dokümanı, idarenin satın alma biriminde ve web adresinde görülebilir ve 500,00 TL. (Beş Yüz Türk Lirası) karşılığı Eskişehir Defterdarlık İl Muhasebe Müdürlüğüne ((T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI İÇ ÖDEMELER SAYMANLIĞI(Vergi No:8150347181)  IBAN: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23  nolu hesaba (işin adı ve doküman bedeli olduğu belirtilerek) ihale doküman satış ücreti yatırıldıktan sonra İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Satın Alma Birimi adresinden evrak gösterilerek temin edilir. Satın alma makbuzu ihale teklif zarfı içinde sunulacaktır. 

2- İhale Konusu işin:
a)Niteliği türü ve miktarı: Eskişehir Sivrihisar Devlet Hastanesi vaziyet planında gösterilen bloklarından A Blok ve B Blok Yıkım İşi
 Ayrıntılı bilgiye ihale dokümanı içinde bulunan idari ve teknik şartnamelerden ulaşıla bilinir.
b)Yapılacağı yer : Kurşunlu Mahallesi 20 Eylül Caddesi No:1 26600 Sivrihisar/ESKİŞEHİR adresinde bulunan Sivrihisar Devlet Hastanesi vaziyet planında gösterilen bloklarından A Blok ve B Blok Binaları
c) İşin süresi : İşe başlama tarihlerinden itibaren 40(Kırk) takvim günüdür.

3- İhalenin:
a)Yapılacağı yer: Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü İhale Salonu Kırmızıtoprak Mah. M.Kemal Atatürk Cad. N0:59 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
b)Tarihi ve saati : 30.07.2024 Salı günü; Saat: 10:00

4- İsteklilerde aranılan şartlar ve belgeler:
a) Dilekçe ve/veya Yer Görme Belgesi(İhaleye konu taşınmazın ihale öncesi bizzat görerek ihaleye katıldığına dair),
b) 1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, 
    2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
c) 2024 yılı içerisinde alınmış adrese dayalı Adres Kayıt Sistemi’nden alınan ikametgâh belgesi,
ç) Şekli ve içeriği belirlenen teklif mektubu,
d) Geçici teminat: Eskişehir Sivrihisar Devlet Hastanesi vaziyet planında gösterilen bloklarından A Blok ve B Blok Yıkım İşinin ihalenin muhammen bedeli 850.008,94 TL.(Sekiz Yüz Elli Bin Sekiz virgül Doksan Dört Türk Lirası) olacaktır, bu işin geçici teminat (Teminat Mektubu verilmesi halinde süresiz olacaktır.) bedeli idareye kapalı zarfta verilecek ilk teklifin %3’ünden (25.500,27 TL.) az olmayacaktır.
Teminat mektupları dışındaki teminatların Eskişehir Defterdarlık İl Muhasebe Müdürlüğüne (T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI İÇ ÖDEMELER SAYMANLIĞI(Vergi No:8150347181)  IBAN: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23 nolu hesaba (işin adı ve geçici teminat olduğu belirtilerek) yatırılması ve makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.
e) İş Bitirme Belgesi; İsteklinin, yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre bedel içeren tek bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen; en az muhammen bedelin %30(255.002,68 TL.) undan az olmamak üzere, yıkım işine ait İş Bitirme Belgesi sunulacaktır.
f) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
g) Teknik Personel Taahhütnamesi Yüklenici, bütün ekiplerden sorumlu en az 3 yıl deneyimli 1 ekip sorumlusu şantiye şefi (İnşaat Mühendisi veya İnşaat Yüksek Mühendisi) yıkım süresince yıkım sahasında çalıştıracağını taahhüt edecektir.
h) İdari Şartname: İhale dosyasına imzalı olarak konulacak.

5- İhalede, pey (artırma) en az 5.000,00 TL (Beş Bin TL.) ve katları sürülerek uygulanacaktır.

6- Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimi Kırmızıtoprak Mah. M.Kemal Atatürk Cad. No:59 Odunpazarı/ESKİŞEHİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 

7- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Bu ilanda bahsedilmeyen huşularda 2886 sayılı Devlet İhale Kanun hükümleri geçerlidir.

Not: İstekliler, teklif dosyasını yukarıda belirtilen evraklarla kapalı zarf ile sunacaklardır. İstenilen belgelerin eksik, ya da usulüne uygun olarak hazırlanmaması ve ihale gün ve saatine kadar ihale komisyonuna teslim edilmemesi durumunda müracaat yapılmamış, istekli sıfatı kazanılmamış sayılacaktır.


#ilangovtr     BASIN NO: ILN02058183


 
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi