BAL Ligi'nin Eskişehir temsilcisi kaçan 3 puana üzülüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BAL Ligi'nin Eskişehir temsilcisi kaçan 3 puana üzülüyor!
A
a

2 Eylülspor, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puanla döndü. Ancak, kaçan 3 puana üzülen teknik direktör Oktay Arıkan, takımının performansından memnun olduğunu ve gelecekte daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını vurguladı

Sütiş Eskişehir
Tarsus İdmanyurdu deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen deplasmandan 1 puanla dönen 2 Eylülspor, kaçan 3 puana üzülüyor. Teknik Direktör Oktay Arıkan, “3 puana yakın taraf bizdik. Kaçan 3 puana üzülüyoruz. Takımıma güveniyorum” dedi.

Arıkan hakeme isyan etti

Teknik Direktör Oktay Arıkan, Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Alınan beraberliğe üzüldüklerini söyleyen Arıkan, “Çok üstün oynadığımız bir maçtı 3 puan alabilirdik galibiyete çok daha yakındık. Mustafa’nın pozisyonu tamamen saçmalık. Sol bekimizin yaptığı harekete Mustafa’yı sol bek diye zannederek 2. sarıdan attı. Bunun yanında rakibe de gerekli kartları vermedi. Diyeceğim o ki inanılmaz yanlı bir yönetim vardı” ifadelerine yer verdi.

Takıma inanıyorum

Arıkan ayrıca, “Çok yazık oldu 3 puan kaçtı. Biz 10 kişi olmamıza rağmen maçta atak yapan taraftık. Üstüne bir de rakip yatarak oyunu soğutmaya çalıştı öyle bir maçtı diyebilirim. Her şeye rağmen takımımızdan memnunuz,sonuna kadar memnunuz. Sadece son vuruşları yapamıyoruz. 2 haftadır toplamda 4 puan kaybettik. Ama bu maç tavan yaptı. Çalışarak istediğimiz puanları alacağız buna hepimiz inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi