Ayşe Ünlüce ve Kazım Kurt Gündoğdu Mahallesi’nde esnafı dinledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayşe Ünlüce ve Kazım Kurt Gündoğdu Mahallesi’nde esnafı dinledi
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gündoğdu Mahallesi'nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Başkanlar, kapalı pazar alanını ziyaret ederek esnafla sohbet etti ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gündoğdu Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlar, kapalı pazar alanını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce, Gündoğdu Mahallesi'nde gerçekleştirilen Pazartesi pazarında, Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt ile birlikte esnafla buluştu. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, meclis üyeleri Hasan Ünal ve Nurcan Alkan, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Adem Karaman ve Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek de katıldı.

Pazar esnafının taleplerini dinleyen başkanlar, esnaflar tarafından meyve ikramıyla karşılandı. Kapalı pazar ziyaretinin ardından, Gündoğdu Mahallesi’ndeki dükkanları gezerek esnafa iyi dileklerde bulundular.

Başkan Ünlüce, “Gündoğdu’da hem pazar alanını hem de esnafı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Bizi içtenlikle karşılayan muhtarımız Adem Karaman ve tüm Gündoğdu sakinlerine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Başkan Kazım Kurt ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ile Gündoğdu Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ziyaretimiz boyunca onların dertlerini dinledik ve taleplerini değerlendirdik. Pazar esnafımıza da hayırlı işler diledik. Kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi